Η Stonetech συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Marmomac της Ιταλίας και κέρδισε το βραβείο Best Communicator

Η ελληνική Stonetech κέρδισε βραβείο σχεδιασμού στη Διεθνή Έκθεση Marmomac της Ιταλίας

Ξεχώρισε ανάμεσα σε εκθέτες από όλο τον κόσμο στην κατηγορία Διεθνούς Σχεδιασμού.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Stonetech στην έκθεση Marmomac 2024, όπου τιμήθηκε με το Βραβείο Best Communicator στην κατηγορία Διεθνούς Σχεδιασμού, ανάμεσα σε εκθέτες από όλο τον κόσμο.

 

Το βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική προσέγγιση της Stonetech στον σχεδιασμό, την παρουσίαση προϊόντων και την επικοινωνία, όπως αποτυπώνεται στο καινοτόμο περίπτερό της, σχεδιασμένο από τον Σπύρο Σούλη και την αρχιτεκτονική του ομάδα.

 

Με Μεγάλη Επιτυχία Στέφθηκε η Συμμετοχή της Stonetech στην Διεθνή Έκθεση Marmomac, στη Βερόνα, Ιταλία.

 

Αυτή η χρονιά σηματοδότησε τη 14η συνεχόμενη συμμετοχή της Stonetech στην Έκθεση Marmomac, όπου παρουσίασε μια εντυπωσιακή σειρά ελληνικών μαρμάρων από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα λατομεία της Stonetech, συμπεριλαμβανομένων των Aliveri Grigio, Silver Cloud, Skyline και Ionian Terrazzo, καθώς και επιπλέον επιλογές όπως τα Pocahontas, Diana, Thassos, Ikarus, και άλλα.

 

Η Stonetech συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Marmomac της Ιταλίας και κέρδισε το βραβείο Best Communicator

 

Το κεντρικό στοιχείο του περιπτέρου ήταν ο εντυπωσιακός 3D τοίχος επενδυμένος με μάρμαρο Aliveri Grigio, με ειδικό φινίρισμα, και το Skyline Bar, επιδεικνύοντας την ευελιξία και τη διαχρονική ομορφιά του ελληνικού μαρμάρου, καθώς και την δεξιοτεχνία της Stonetech.

 

 

«Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτή τη διεθνή αναγνώριση. Στην Stonetech είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα και παρουσιάζουμε την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών μαρμάρων, φημισμένα για την ομορφιά και την ανθεκτικότητά τους. Αυτό το βραβείο είναι απόδειξη της αφοσίωσης της ομάδας μας και της αδιάκοπης δέσμευσής μας στην αριστεία στον σχεδιασμό και την καινοτομία», δήλωσε ο πρόεδρος & CEO Ν. Γωνιανάκης.

 

Με Μεγάλη Επιτυχία Στέφθηκε η Συμμετοχή της Stonetech στην Διεθνή Έκθεση Marmomac, στη Βερόνα, Ιταλία.

 

Σχετικά με την Stonetech

 

Η Stonetech Group ειδικεύεται στην επεξεργασία και εμπορία φυσικών πετρωμάτων. Η εταιρεία αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα. Το χαρτοφυλάκιο της Stonetech περιλαμβάνει μάρμαρα από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα λατομεία. Η εταιρεία διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας, όγκων, πλακών και ειδικών διαστάσεων, δύο εκθεσιακούς χώρους, γραφεία σε Αθήνα και Αμερική. Παράλληλα με έμφαση στις καινοτόμες επιφάνειες, είναι ο αποκλειστικός διανομέας των Neolith και Quarella στην Ελλάδα.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon