Δεληβοριάς: Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη χωρίς δεύτερη σκέψη

Δεληβοριάς: Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη χωρίς δεύτερη σκέψη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
0

«Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη χωρίς δεύτερη σκέψη», δηλώνει ο Φοίβος Δεληβοριάς, μετά το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν συμφωνήσει να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών, που διοργανώνει ο Σύλλογος Συγγενών των νεκρών. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. 

Ωστόσο, συγγενείς θυμάτων με δημόσιες τοποθετήσεις τους τις τελευταίες ώρες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη συναυλία, δηλώνοντας πως ο Σύλλογος δεν εκπροσωπεί όλες τις οικογένειες των θυμάτων.

Απαντώντας στα ερωτήματα και τις επικρίσεις εκ μέρους τους, ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ο πρώτος εκ των συμμετεχόντων στη συναυλία που δηλώνει πως δεν έχει ενδοιασμούς και θα λάβει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. 

«Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει πως θέλει να στηρίξει «όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη». 

«Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά», γράφει ο ίδιος και κατόπιν απευθύνεται σε όσους έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους με τη συναυλία: «Με σεβασμό στις αντιρρήσεις  από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία».

«Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί», καταλήγει και στο πρώτο σχόλιο της ανάρτησής του παραθέτει την τοποθέτηση της Μαρίας Καρυστιανού, εκ μέρους του συλλόγου, για το θέμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά: 
«Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη». Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη. Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά. Με σεβασμό στις αντιρρήσεις  από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία.
Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί. 
Φοίβος Δεληβοριάς
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιώβεια υπομονή», λέει ο μαιευτήρας της 55χρονης που γέννησε το εγγόνι της, για όσα πέρασε μέχρι να τα καταφέρει

Ελλάδα / Γέννησε τον εγγονό της στην Κρήτη: Ο μαιευτήρας εξηγεί ποιο ήταν το σύνδρομο που επέβαλε την παρένθετη κύηση

Η 55χρονη γιαγιά που γέννησε το παιδί της κόρης της είχε «ιώβεια υπομονή», λέει ο μαιευτήρας - Οι αποτυχημένες προσπάθειες και τα 2 χρόνια που διήρκησε η διαδικασία
LIFO NEWSROOM
Συναυλία για Τέμπη: Θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα για τις δίκες στο εξωτερικό λέει δακρυσμένη η Καρυστιανού

Ελλάδα / Συναυλία για Τέμπη: Θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα για τις δίκες στο εξωτερικό, λέει δακρυσμένη η Καρυστιανού

Τι απαντά η πρόεδρος του συλλόγου ορισμένων οικογενειών θυμάτων στο Νίκο Πλακιά και σε άλλους γονείς νεκρών παιδιών που διαφωνούν με τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
LIFO NEWSROOM
Κικίλιας για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Η κατάσταση είναι σοβαρή - Αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλες δυσκολίες

Ελλάδα / Κικίλιας για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Στην αρχή της φωτιάς δοκιμάστηκαν όλοι οι τρόποι αεροπυρόσβεσης

Έχουν καεί 40-50.000 στρέμματα από την Κυριακή - Όλοι οι τρόποι αεροπυρόσβεσης που δοκιμάσαμε δεν λειτούργησαν, είπε ο υπουργός - Η κατάσταση είναι σοβαρή και κρίσιμη, πρόσθεσε
LIFO NEWSROOM