ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Νέες απειλές της Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ: «Είναι μόνο ο πρώτος γύρος»

Νέες απειλές της Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ: «Αυτός είναι μόνο ο πρώτος γύρος» Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Νέες απειλές από την Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την κατάσταση στην Μέση Ανατολή.

Η Χεζμπολάχ είχε κάνει λόγο για μάχες με τις ισραηλινές δυνάμεις που εισέβαλαν στο μεθοριακό χωριό Μαρούν αλ Ρας, στον νότιο Λίβανο.

Η Χεζμπολάχ είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως είχε απωθήσει τους Ισραηλινούς στρατιώτες που επιχειρούσαν να εισδύσουν στο Αντάισεχ, ένα άλλο χωριό στη μεθόριο. Η οργάνωση ανέφερε επίσης ότι εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον στρατιωτικών θέσεων μέσα στο Ισραήλ.

Ο επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης της οργάνωσης, Μοχάμαντ Αφίφ, δήλωσε πως οι μάχες αυτές είναι μόνο "ο πρώτος γύρος" και πως η οργάνωση έχει αρκετούς μαχητές, όπλα και πυρομαχικά για να απωθήσει το Ισραήλ.

«Αυτό που συνέβη στο Maroun al-Ras και σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Odaisseh, δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου. Η αεροπορική υπεροχή του Ισραήλ θα μετατραπεί σε απώλειες στο έδαφος» κατέληξε ο εκπρόσωπος της Χεζμπολάχ. 

Διεθνή
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Diddy: Τα social media εικάζουν ότι παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

Διεθνή / Diddy: Τα δύο βίντεο που τροφοδοτούν τις θεωρίες πως παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

«Ο Τζάστιν περνάει τις 48 ώρες του με τον Diddy. Περνάνε τέλεια, καλύτερα από ποτέ. Το πού περνάμε την ώρα μας και το τι κάνουμε, δεν μπορούμε ακριβώς να το αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα είναι το όνειρο κάθε 15χρονου» δήλωνε ο Diddy
LIFO NEWSROOM
Ο αυτοεξόριστος Χουάν Κάρλος γράφει τα απομνημονεύματά του: «Σκάνδαλα εν όψει...»

Διεθνή / Ο αυτοεξόριστος Χουάν Κάρλος γράφει τα απομνημονεύματά του: «Σκάνδαλα εν όψει...»

Για ποια οικονομικά σκάνδαλα και εξωσυζυγικές σχέσεις μιλά στο βιβλίο του ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, διερωτώνται όσοι -πιθανόν- εμπλέκονται στις σκοτεινές υποθέσεις - Έγραψα απομνημονεύματα διότι έχω την αίσθηση ότι μου κλέβουν την ιστορία μου, είπε ο Χουάν Κάρλος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ