Βόλος: Συνελήφθη ο άντρας που σκότωνε αδέσποτα ζώα κατά συρροή

Βόλος: Συνελήφθη ο άντρας που σκότωνε αδέσποτα ζώα κατά συρροή Facebook Twitter
0

Η αστυνομία Βόλου συνέλαβε τον άντρα που σκότωνε αδέσποτα ζώα, κατά συρροή.

Όπως μεταφέρει τοπικό μέσο, ο δράστης που θανάτωνε αδέσποτα στον Βόλο, εντοπίστηκε από την αστυνομία, που τον καταζητούσε πολλές ώρες στην πόλη. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρει πως οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψή του.

Πρόκειται για 31χρονος δράστη, ο οποίος σύμφωνα με το Mega, ενήργησε τουλάχιστον 12 φορές, σκοτώνοντας ζώα και κυρίως γάτες. Κάμερες ασφαλείας από επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης, τον έχουν καταγράψει να επιτίθεται, μεταξύ άλλων, με μαχαίρι στα αδέσποτα. Το υλικό από τα βίντεο, χρησιμοποιήθηκε για τη διασταύρωση στοιχείων που αξιοποιήθηκαν από τις αρχές.

Η ανώτατη ποινή που μπορεί να δοθεί σε έναν κατηγορούμενο για θανάτωση ή βασανισμό ενός ζώου, επισύρει φυλάκιση έως και 10 έτη και χρηματικά πρόστιμα έως 50.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM