Μενίδι: 40χρονος πέταξε στον δρόμο χειροβομβίδες και σφαίρες μόλις είδε αστυνομικούς

Μενίδι: 40χρονος πέταξε χειροβομβίδες και σφαίρες μόλις είδε αστυνομικούς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αναστάτωση επικράτησε πριν λίγη ώρα στο Μενίδι, όταν ένας άνδρας στη θέα των αστυνομικών ξεφορτώθηκε χειροβομβίδες και σφαίρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:00 αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στην συμβολή των οδών Μπόσδα και Βαρελά στο Μενίδι. Μόλις ο άνδρας είδε αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, ξεφορτώθηκε από πάνω του δύο χειροβομβίδες, πυροκροτητές και περίπου 50 σφαίρες που μετέφερε, πετώντας τα πυρομαχικά στον δρόμο. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι που είχε πάνω του τον συγκεκριμένο οπλισμό. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας έχει καταγωγή από την Αλβανία και είναι περίπου 40 ετών.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς, ο οπλισμός κατασχέθηκε και οδηγείται στην Ασφάλεια για να εξεταστεί.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη

Ελλάδα / Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Στο άνθος της ζωής του, πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν στον σταθμό του τρόλεϊ

«Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη» - Συγκλονίζει ο καθηγητής νευρολογίας για τον χαμό του 26χρονου γιου του Ιωνά: «Πήγε να κάνει εργασία για τον αρχιτεκτονική και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα»
LIFO NEWSROOM