Ο ΛεΜπρόν και ο γιος του έπαιξαν μαζί γράφοντας ιστορία στο ΝΒΑ

Ο ΛεΜπρόν και ο γιος του έπαιξαν μαζί γράφοντας ιστορία στο ΝΒΑ Facebook Twitter
Φωτογραφία: NBA
0

Ο ΛεΜπρόν και ο Μπρόνυ Τζέιμς έγραψαν ιστορία στο ΝΒΑ, καθώς έγιναν το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που βρέθηκαν μαζί στο παρκέ, παίζοντας για την ίδια ομάδα. 

Ο Μπρόνυ, ανήμερα των γενεθλίων του (έγινε 20 ετών), μπήκε στο παρκέ κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, στον αγώνα που έληξε τελικά με ήττα των Λέικερς με 118-114 από τους Σανς. Ποτέ άλλοτε πατέρας και γιος δεν έπαιξαν σε αγώνα ΝΒΑ οποιουδήποτε τύπου - συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας - ταυτόχρονα. «Ουάου αυτό ήταν σουρεαλιστικό», έγραψε ο ΛεΜπρόν στο X μετά τον αγώνα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, πρόσθεσε: «Βγήκαμε από ένα τάιμ άουτ και κάπως σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάπως τον κοίταξα. Ήταν σαν να ήμουν στο The Matrix ή κάτι τέτοιο. Απλώς δεν το ένιωθα αληθινό. Αλλά ήταν υπέροχο που είχα αυτές τις στιγμές».

Ο ΛεΜπρόν σημείωσε 19 πόντους στη βραδιά, με τέσσερις ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Ο Μπρόνυ δεν πέτυχε πόντο κατά τη διάρκεια του σερί 13 λεπτών που έπαιξε στον αγώνα, ολοκληρώνοντας με δύο ριμπάουντ.

Ο Μπρόνυ εντάχθηκε στους Λέικερς ως επιλογή του δεύτερου γύρου του ντραφτ από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια τον Ιούνιο. Ο 39χρονος ΛεΜπρόν είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ. Παίζει φέτος για 22η σεζόν στο ΝΒΑ. Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Λέικερς μετά την άφιξη του Μπρόνυ στην ομάδα.

Η σεζόν 2024-25 στο ΝΒΑ ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου, με τους Λέικερς να αγωνίζονται εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς αντιμετωπίζουν τους Νιου Γιορκ Νικς.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Diddy: «Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται, έκανε λάθη όπως όλοι μας», λέει η μητέρα του

Διεθνή / Diddy: «Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που παρουσιάζουν, έκανε λάθη όπως όλοι μας», λέει η μητέρα του

«Κρίνεται για μια αφήγηση που προέκυψε από ψέματα» δήλωσε η Τζανίς Κομπς για τις κατηγορίες βιασμού, ασέλγειας σε ανήλικα και sex trafficking που αντιμετωπίζει ο ράπερ
LIFO NEWSROOM
Το τέρας του Λοχ Νες και ο μύθος του «ζουν»: Καπετάνιος υποστηρίζει πως το εντόπισε με σόναρ

Διεθνή / Το τέρας του Λοχ Νες και ο μύθος του «ζουν»: Καπετάνιος υποστηρίζει πως το εντόπισε με σόναρ

Παρά τις επιστημονικές διαψεύσεις, οι εικασίες για το θαλάσσιο ερπετό που σύμφωνα με τον μύθο ζει στη λίμνη Λοχ Νες επιμένουν να επανέρχονται στη διεθνή ειδησεογραφία 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
ρωσος εμπορος οπλων

Διεθνή / WSJ: Ο Ρώσος «έμπορος του θανάτου» επέστρεψε στο διεθνές εμπόριο όπλων μετά την απελευθέρωσή του από τις ΗΠΑ

Φέρεται να προσπαθεί να μεσολαβήσει για την πώληση μικρών όπλων στους Χούτι της Υεμένης - Ελληνοαμερικανός ο δικηγόρος της που τον εκπροσώπησε στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η πραγματικότητα στη Γάζα όπως τη βίωσαν εθελοντές γιατροί: «Για πρώτη φορά ευχήθηκα να μην επιβιώσει ασθενής»

Διεθνή / Η πραγματικότητα στη Γάζα όπως τη βίωσαν εθελοντές γιατροί: «Για πρώτη φορά ευχήθηκα να μην επιβιώσει ασθενής»

«Είδαμε παιδιά με τραύματα από μία μόνο σφαίρα στο κεφάλι, κάτι που πρέπει να συμπεράνετε ότι αποτελεί σκόπιμη κίνηση» καταγγέλλει ένας χειρουργός
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: Το προφίλ των πέντε βιαστών της Ζιζέλ που θα εξεταστούν αυτή την εβδομάδα

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Συνταξιούχος, άνεργος και άλλοι τρεις από τους 50 βιαστές της ναρκωμένης Ζιζέλ στο εδώλιο

Αυτή την εβδομάδα θα εξεταστούν στο ποινικό δικαστήριο της Αβινιόν 5 από τα τέρατα που βίαζαν την Ζιζέλ Πελικό - Τι ισχυρίζονται ο Ντιντιέ Σ., ο Καρίμ Σ., ο Βενσάν Σ., ο Ζαν Μαρκ Λ. και ο Πατρίκ Α.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ