Γιάννης Πλούταρχος: Μήνυση σε stalker που τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του

Γιάννης Πλούταρχος: Μήνυση σε «stalker» που τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του Facebook Twitter
Γιάννης Πλούταρχος/ Φωτ.: NDP
0

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη δικαιοσύνη μετά την ανακάλυψη της ταυτότητας της γυναίκας που τον παρενοχλούσε τα τελευταία χρόνια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της 47χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου μέσω της επίμονης παρακολούθησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα άφηνε ερωτικά σημειώματα και μικρά δώρα έξω από το σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια, κάτι που άρχισε να ανησυχεί τον τραγουδιστή όταν τα μηνύματα αυξήθηκαν σημαντικά. Η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκε γενετικό υλικό της σε ένα από τα σημειώματα, όπου έγραφε «Θέλω να κάνουμε έρωτα».

Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι ο τραγουδιστής δεχόταν ενοχλήσεις εδώ και χρόνια και για αυτό αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Η δικηγόρος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, ανέφερε ότι η πελάτισσά της έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και δεν είχε σκοπό να βλάψει τον τραγουδιστή.

Το φαινόμενο του stalking, που έχει γίνει γνωστό και μέσα από τηλεοπτικές σειρές, περιλαμβάνει εμμονική παρακολούθηση και παρενόχληση, προκαλώντας στα θύματα έντονο άγχος και εκφοβισμό. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ