ΠΑΣΟΚ: Δεν θα διεξαχθεί ντιμπέιτ Ανδρουλάκη - Δούκα

ΠΑΣΟΚ: Δεν θα διεξαχθεί ντιμπέιτ Ανδρουλάκη -Δούκα Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το ντιμπέιτ μεταξύ των Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα για τον δεύτερο γύρο εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο το ότι σήμερα διεξάγεται η εξ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. 

«Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας» ξεκαθαρίζουν πηγές κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση Δούκα: Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει το debate

«Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει το debate», απαντά ο υποψήφιος πρόεδρος και Δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή τα όσα ανέφεραν νωρίτερα στελέχη της πλευράς Ανδρουλάκη. «Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως  φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε  σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο.

Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.

Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του» αναφέρει η ανακοίνωση του Χάρη Δούκα.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα κρατήσει το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ;

LiFO politics / Θα κρατήσει το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ;

H Βασιλική Σιούτη μαζί με την Ντίνα Καράτζιου και τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Δεληγιάννη συζητούν για τους δύο υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στον δεύτερο γύρο και τον ρόλο των άλλων δύο που αποκλείστηκαν, αλλά πέτυχαν σημαντικά ποσοστά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Πολιτική / Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Παράλληλα, πρότεινε να οριστεί συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων, είτε όλοι μαζί είτε με εκπροσώπους, για να καθοριστούν οι ημερομηνίες των debate, με στόχο την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση
LIFO NEWSROOM