Απόστολος Γκλέτσος: Πρότεινε «εισαγωγή ιερόδουλων» για να ικανοποιούνται οι μετανάστες

Απόστολος Γκλέτσος: Πρότεινε «εισαγωγή ιερόδουλων» για να ικανοποιούνται οι μετανάστες Facebook Twitter
Απόστολος Γκλέτσος/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τους μετανάστες και τις σεξουαλικές τους ανάγκες, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Σε συνέντευξή του στο Astra TV, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε ότι η πλειονότητα των μεταναστών που φτάνουν στη χώρα είναι άνδρες και ότι δεν βρίσκουν γυναίκες για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες, κάτι που, όπως υποστήριξε, μπορεί να οδηγήσει σε βίαιες συμπεριφορές.

Ο κ. Γκλέτσος πρότεινε τη δημιουργία ενός συστήματος «εξυπηρέτησης» για τους μετανάστες μέσω της εισαγωγής ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσής τους, ώστε να αποφευχθούν βιασμοί και επιθέσεις. Επίσης, ανέφερε ότι οι οίκοι ανοχής στη χώρα δεν δέχονται μετανάστες λόγω, όπως δήλωσε, της «μυρωδιάς» τους.

Οι δηλώσεις αυτές έχουν πυροδοτήσει έντονη κριτική για την απανθρωποποίηση των μεταναστών και των γυναικών, καθώς και για την αναπαραγωγή στερεοτύπων που συνδέουν τη βία με τη σεξουαλική στέρηση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα κρατήσει το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ;

LiFO politics / Θα κρατήσει το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ;

H Βασιλική Σιούτη μαζί με την Ντίνα Καράτζιου και τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Δεληγιάννη συζητούν για τους δύο υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στον δεύτερο γύρο και τον ρόλο των άλλων δύο που αποκλείστηκαν, αλλά πέτυχαν σημαντικά ποσοστά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Πολιτική / Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Παράλληλα, πρότεινε να οριστεί συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων, είτε όλοι μαζί είτε με εκπροσώπους, για να καθοριστούν οι ημερομηνίες των debate, με στόχο την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση
LIFO NEWSROOM