ΣΥΡΙΖΑ: Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Απέρριψε η Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Με ψήφους 8 έναντι 6, η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέρριψε το αίτημα του Θέμη Μουμουλίδη για τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, αποφασίζοντας να θέσει στο αρχείο την υπόθεση χωρίς περαιτέρω εξέταση επί της ουσίας.

Η υπόθεση προέκυψε μετά από δηλώσεις του Κασσελάκη περί «συνιστώσας της διαπλοκής», οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης, κατέθεσε το αίτημα παραπομπής του Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας, κατηγορώντας τον για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά, καθώς και για ζητήματα ηθικής τάξης.

Παρά την ένταση που επικράτησε εντός του κόμματος, η πλειοψηφία της Επιτροπής Δεοντολογίας αποφάσισε να μην προχωρήσει η διαδικασία διαγραφής του Κασσελάκη, γεγονός που αναμένεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω συζητήσεις και αντιπαραθέσεις στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα κρατήσει το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ;

LiFO politics / Θα κρατήσει το ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ;

H Βασιλική Σιούτη μαζί με την Ντίνα Καράτζιου και τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Δεληγιάννη συζητούν για τους δύο υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στον δεύτερο γύρο και τον ρόλο των άλλων δύο που αποκλείστηκαν, αλλά πέτυχαν σημαντικά ποσοστά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Πολιτική / Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»

Παράλληλα, πρότεινε να οριστεί συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων, είτε όλοι μαζί είτε με εκπροσώπους, για να καθοριστούν οι ημερομηνίες των debate, με στόχο την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση
LIFO NEWSROOM