ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση αποκλεισμού του Κασσελάκη κατέθεσε ο Μουζάλας

Πρόταση διαγραφής Κασσελάκη κατατέθηκε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε με καθυστέρηση δυόμιση ωρών η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λόγω της άρνησης των μελών που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη να παραλάβουν τα καρτελάκια τους, σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την απαρτία. Η συνεδρίαση τελικά ξεκίνησε όταν προσήλθαν μέλη της πλειοψηφίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Θύμιος Γεωργόπουλος κατέθεσε πρόταση παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, επικαλούμενος 20 λόγους, ανάμεσά τους το εξώδικο του κ. Κασσελάκη και τη συνέντευξή του στον ANT1. Η πρόταση αυτή ακολούθησε την πρόταση του Γιάννη Μουζάλα για αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη.

Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο Γιάννης Μαντζουράνης ανέφερε ότι η συνεδρίαση διεξάγεται κανονικά, παρά τις προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν πρόβλημα απαρτίας, καταδικάζοντας την άρνηση ορισμένων μελών να λάβουν τα καρτελάκια τους και να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Πρόταση διαγραφής και διαφωνίες για τη συνεδρίαση

Η ένταση εντός της συνεδρίασης κλιμακώθηκε όταν η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε να μιλήσει χωρίς να έχει διαπιστευθεί, με την Όλγα Γεροβασίλη να την καλεί να παραλάβει το καρτελάκι της για να μπορέσει να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Από την πλευρά του κ. Κασσελάκη, υποστηρικτές του ανέφεραν ότι η Κεντρική Επιτροπή αρνήθηκε να λάβει παρουσίες, όπως είχε ζητήσει η κα Τζάκρη. Ο κ. Μαντζουράνης, αφήνοντας αιχμές προς τον κ. Κασσελάκη, δήλωσε ότι «με φρου-φρου και αρώματα» δεν γίνεται πολιτική.

Πρόταση διαγραφής Κασσελάκη κατατέθηκε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Εντάσεις και διαμαρτυρίες εκτός αίθουσας

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και εκτός της αίθουσας, με υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη να διαμαρτύρονται και να διαπληκτίζονται με μέλη της αντίθετης πτέρυγας. Παράλληλα, ο Θανάσης Οικονόμου έθεσε θέμα για την είσοδο ατόμων στην αίθουσα πριν την έναρξη, χωρίς τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο της απόσυρσης του εξωδίκου από τον κ. Κασσελάκη, με τους υποστηρικτές του να ισχυρίζονται ότι «εκλείπει ο λόγος της συνεδρίασης».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής - Τι λένε κύκλοι της ΝΔ

Πολιτική / Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής - «Ψάχνει μικροκομματικά οφέλη» απαντά η ΝΔ

«Αν ο κ. Μησοτάκης και η ΝΔ εννοούν όσα λένε, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση αυτής της δυσώδους και προσβλητικής για τη μνήμη των θυμάτων υπόθεσης» δήλωσε ο Νίκος Παππάς
LIFO NEWSROOM
Συνεργασία με αφρικανικούς συλλόγους για ανάδειξη νέων αθλητών συμφώνησαν Μητσοτάκης και Τσέφεριν

Πολιτική / Συνεργασία με αφρικανικούς συλλόγους για ανάδειξη νέων αθλητών συμφώνησαν Μητσοτάκης και Τσέφεριν

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA, ήταν και ο πρόεδρος της CAF Πατρίς Μοτσέπε, ο πρόεδρος της ECA Nάσερ Αλ Κελαϊφί και ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης
LIFO NEWSROOM