Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης που συνδυάζει τη γαλήνη της φύσης και την εκλεπτυσμένη γαστρονομία, τότε το NATU είναι η ιδανική επιλογή.

 

Με περίοπτη θέση μέσα στον πανέμορφο, καταπράσινο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, αυτό το εστιατόριο δεν είναι απλά ένας γαστρονομικός προορισμός – είναι μια πραγματική απόδραση στην καρδιά της φύσης και ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης και απόλαυσης. 

 

NATU: Όταν η γαλήνη της φύσης συναντά την υψηλή γαστρονομία

 

Με το όνομά του εμπνευσμένο από τη λέξη Natura, που στα λατινικά σημαίνει «φύση», το NATU σε μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου η κομψότητα συναντά την αρμονία του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Μυρωδιές από δάφνες, μυρτιές και λεβάντες σας περιτριγυρίζουν καθώς απολαμβάνετε το δείπνο σας κάτω από τα σκιερά κυπαρίσσια και πλάι στη λίμνη με τα νούφαρα – μια πραγματικά μαγευτική αίσθηση που θα σας κάνει να νιώσετε πως βρίσκεστε σε έναν καταπράσινο παράδεισο.

 

 

Την ίδια στιγμή, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, γνωστός για τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή του στις γεύσεις της Μεσογείου, έχει φροντίσει να σχεδιάσει ένα μενού που εστιάζει στην ποιότητα  και τη φρεσκάδα των υλικών, προσφέροντας πιάτα που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την τέχνη της γαστρονομίας.

 

Αποτέλεσμα κάθε μπουκιά να εξελίσσεται σε μια μοναδική γευστική εμπειρία, που συνδέεται άμεσα με την εποχή και το φυσικό περιβάλλον, καθιστώντας το γεύμα στο NATU πραγματικά ξεχωριστό.

 

 

Και φυσικά, δεν γίνεται να παραλείψουμε την εκλεκτή λίστα κρασιών, την οποία έχει επιμεληθεί ο sommelier Άρης Σκλαβενίτης, ενώ για εσάς που αναζητάτε μια ιδιαίτερη στιγμή δροσιάς, τα cocktails του NATU, με εξωτικά αρώματα και συνδυασμένα με premium tonic και φρέσκα εσπεριδοειδή, είναι βέβαιο πως θα σας συναρπάσουν.  

 

Ιδιαίτερα ξεχωρίζει το «Blessed & Blossomed»,  ένα απαλό και αρωματικό aperitivo που περιέχει μπαχαρικά και σερβίρεται με χαβιάρι λικέρ νεραντζιού και αφυδατωμένο λωτό.

 

NATU: Όταν η γαλήνη της φύσης συναντά την υψηλή γαστρονομία

 

Το NATU δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο· είναι το μέρος όπου η πολυτέλεια της φύσης συναντά τη σύγχρονη κουζίνα, και κάθε επισκέπτης βιώνει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

 

NATU: Όταν η γαλήνη της φύσης συναντά την υψηλή γαστρονομία

 

Οπότε αν θέλετε να ζήσετε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, το NATU, στην καρδιά της Κηφισιάς, είναι ο προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε, για να ανακαλύψετε, ανάμεσα στα αρώματα της ελληνικής γης και τη μαγευτική ατμόσφαιρα του φθινοπώρου, ένα εντελώς νέο νόημα στη έννοια γαστρονομία. 

 

NATU: Όταν η γαλήνη της φύσης συναντά την υψηλή γαστρονομία

 

NATU Restaurant

 

https://www.facebook.com/naturestaurantkifisia/

https://www.instagram.com/naturestaurant/?hl=el

 

Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ/ Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210-8011170

Οδηγός Γεύσης