Μαραθώνας: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που εμβόλισε με το ΙΧ του ζευγάρι μετά από τσακωμό

Μαραθώνας: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που εμβόλισε ζευγάρι με το ΙΧ του μετά από τσακωμό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που κυνήγησε και εμβόλισε με το ΙΧ του, ένα ζευγάρι στον Μαραθώνα.

Ο 27χρονος νωρίτερα το πρωί της Τρίτης έφτασε στα δικαστήρια, ενώ σημειώνεται πως είναι ήδη γνώριμος στις Αρχές καθώς κατηγορείται και για άλλες υποθέσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για το περιστατικό στον Μαραθώνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην απολογία του η οποία διήρκησε για δύο ώρες, δεν έπεισε με τα λεγόμενά του ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προφυλάκισή του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Το χρονικό του περιστατικού στον Μαραθώνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος με την παρέα του, βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί με το ζευγάρι, έναν 20χρονο και μία 28χρονη, στην περιοχή του Ωρωπού. Στη συνέχεια όμως, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την 28χρονη.

Μετά το τέλος του τσακωμού, η 28χρονη με τον 20χρονο φίλο της αποχώρησαν από το μαγαζί και τότε ο 27χρονος, τους κυνήγησε με το όχημά του, χτυπώντας τον 20χρονο στα πόδια. Ο νεαρός φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, νοσηλεύεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος για να τους χτυπήσει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παρασύροντας μάλιστα και κολωνάκια. Η 28χρονη σκαρφάλωσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψή του.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτής στον προαστιακό πιάστηκε να παίρνει χρήματα από επιβάτες - Τι λέει η Hellenic Train

Ελλάδα / Ελεγκτής στον προαστιακό πιάστηκε να παίρνει χρήματα από επιβάτες - Τι λέει η Hellenic Train

Η Hellenic Train, με επίσημη ανακοίνωσή της, χαρακτήρισε το περιστατικό «ανεπίτρεπτο» και ανέφερε πως ο ελεγκτής τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ ξεκίνησε η πειθαρχική διαδικασία
LIFO NEWSROOM
Γονικός έλεγχος σε κινητά: Έτοιμη η πλατφόρμα - Πώς θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες και λέξεις κλειδιά

Ελλάδα / Γονικός έλεγχος σε κινητά: Έτοιμη η πλατφόρμα - Πώς θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες και λέξεις κλειδιά

Στόχος να βοηθηθούν οι γονείς να έχουν καλύτερο έλεγχο του κινητού των παιδιών, όπως πόσες ώρες το χρησιμοποιούν, τι περιεχόμενο βλέπουν, αλλά και τι πρέπει να βλέπουν
LIFO NEWSROOM