Θρίλερ με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction στην Αργεντινή

Θρίλερ με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction στην Αργεντινή Facebook Twitter
0

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του Λίαμ Πέιν από τους One Direction, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, σοκάροντας την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος τραγουδιστής Λίαμ Πέιν βρέθηκε στο κενό είναι αδιευκρίνιστες, με μαρτυρίες, πάντως, που δημοσιεύουν διεθνή μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για περίεργη συμπεριφορά του λίγη ώρα πριν το τραγικό περιστατικό.

Η τοπική αστυνομία λέει ότι μια κλήση στο 911 τους ειδοποίησε για «έναν επιθετικό άνδρα που μπορεί να ήταν υπό την επίδραση ναρκωτικών και αλκοόλ» στο ξενοδοχείο Casa Sur όπου διέμενε ο Πέιν στο Μπουένος Άιρες. Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής αναφέρουν ότι η κλήση έκτακτης ανάγκης προήλθε από έναν διευθυντή ξενοδοχείου, ο οποίος κατήγγειλε έναν επισκέπτη «για ναρκωτικά και καταστροφή του δωματίου», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP. Ο διευθυντής φέρεται να είπε στον αστυνομικό ότι ο επισκέπτης «έχει ένα μπαλκόνι και φοβόμαστε ότι μπορεί να κάνει κάτι για να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του».

Θρίλερ με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction στην Αργεντινή Facebook Twitter

Λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας στο σημείο, ένας δυνατός ήχος ακούστηκε από την εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν στη συνέχεια το σώμα του Πέιν.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, ο Πέιν «συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα» στο λόμπι του ξενοδοχείου. Το δημοσίευμα μεταφέρει, επίσης, ότι ο τραγουδιστής είχε σπάσει το λάπτοπ του και τον είχαν μεταφέρει κακήν-κακώς στο δωμάτιό του.

Από την πλευρά της η New York Post μεταφέρει, επικαλούμενη πηγή που γνώριζε το πρώην μέλος των One Direction, ότι ο Πέιν πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε κρίση. «Ο Λίαμ έκανε κύκλους αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε η πηγή στην αμερικανική εφημερίδα. «Ο ίδιος μιλούσε ανοιχτά για τα προβλήματά του αυτά αλλά προσπαθούσε να τα υποβαθμίσει. Οι δαίμονές του ήταν πολύ χειρότεροι από ό,τι άφηνε να φανεί».

Αναρτήσεις του Πέιν από την Αργεντινή

Σε αναρτήσεις στο Snapchat τις ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Λίαμ Πέιν μίλησε για ιππασία, παιχνίδι πόλο και το ότι παρακολούθησε τον Niall Horan -πρώην μέλος κι εκείνος του συγκροτήματος One Direction- να παίζει ζωντανά στο Μπουένος Άιρες. 

Τα βίντεο που μοιράστηκε από τη συναυλία στις 2 Οκτωβρίου τον δείχνουν να χορεύει με την κοπέλα του Κέιτ Κάσιντι, να χαιρετά τους θαυμαστές του στο πλήθος και να τραγουδά τις παλιές επιτυχίες των One Direction.

Δημοσίευσε μια selfie με τον Horan και μίλησε για το πόσο περήφανος ήταν για τον τραγουδιστή των Slow Hands.

Συγκέντρωση θαυμαστών του Πέιν έξω από το ξενοδοχείο

Έξω από το ξενοδοχείο Casa Sur όπου ο Λίαμ Πέιν βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης, συγκεντρωμένοι θαυμαστές έκαναν μια αυτοσχέδια αγρυπνία.

Κλαίγοντας και αγκαλιασμένοι, άναψαν κεριά και σιγοτραγουδούσαν τραγούδια των One Direction. Κράτησαν ένα λεπτό σιγή, πριν χειροκροτήσουν. Κάποιοι μίλησαν για το σοκ τους όταν έμαθαν τα νέα και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τον 31χρονο.

«Είναι πολύ οδυνηρό», είπε στο BBC ένας θαυμαστής, ο Ροζάριο. «Ακόμα δεν με έχει χτυπήσει, όλα όσα συμβαίνουν δεν φαίνονται αληθινά», είπε η Λετίσια. Η Μαρίνα είπε ότι ένιωθε υποχρεωμένη να έρθει και να της αποτίσει τα σέβη της λόγω του πόσα σήμαιναν για εκείνη ο Payne και το One Direction κατά την εφηβεία της.

«Ένιωθα ότι ήταν απαραίτητο γιατί ήταν κομμάτι των παιδικών μου χρόνων... Όλοι οι φίλοι μου και εγώ ήμασταν μεγάλοι θαυμαστές του One Direction, μας άφησε το στίγμα του». «Τα νέα ήταν πολύ θλιβερά».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ θα περιορίσει τα δημόσια καθήκοντα για λόγους υγείας

Διεθνή / Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ θα περιορίσει τα δημόσια καθήκοντα για λόγους υγείας

Η 50χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Νορβηγίας διαγνώστηκε με χρόνια πνευμονική ίνωση το 2018 - Η εισβολή διαρρηκτών στο παλάτι και η σύλληψη του 27χρονου γιου της τον Αύγουστο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Φον ντερ Λάιεν: Οι απελάσεις μεταναστών από την ΕΕ θα αυξηθούν-«Να πάρουμε μαθήματα από την Ιταλία»

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Οι απελάσεις μεταναστών από την ΕΕ θα αυξηθούν-«Να πάρουμε μαθήματα από την Ιταλία»

Να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό όπως η Ιταλία που θα προωθεί τους αιτούντες άσυλο στην Αλβανία, συζητούν οι Ευρωπαίοι - Η Πολωνία απαγορεύει προσωρινά από τους μετανάστες να ζητούν άσυλο - Προς αuστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής η ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: «Ο σύζυγος έψαχνε έναν άντρα να προσφέρει στη γυναίκα του για του Αγίου Βαλεντίνου», είπε ένας από τους βιαστές της Ζιζέλ

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: «Ο σύζυγος έψαχνε έναν άντρα να προσφέρει στη γυναίκα του για του Αγίου Βαλεντίνου», είπε ένας από τους βιαστές της Ζιζέλ

Το προφίλ των επτά από τους 50 κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο αυτή την εβδομάδα - Η γυναικεία χορωδία της Αβινιόν στηρίζει τη Ζιζέλ έξω από το δικαστήριο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
ΗΠΑ: Γονείς μηνύουν το σχολείο του γιου τους για την ποινή που του επιβλήθηκε λόγω χρήσης AI

Διεθνή / ΗΠΑ: Γονείς μηνύουν το σχολείο του γιου τους για την ποινή που του επιβλήθηκε λόγω χρήσης AI

Ο Ράιαν Άμποτ, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, δήλωσε ότι η χρήση της AI από τους μαθητές είναι «συνηθισμένη, ακόμη και όταν απαγορεύεται», και είναι δύσκολο να ανιχνευτεί με ακρίβεια
LIFO NEWSROOM