ΚΙΝΗΣΗ

Αγρίνιο: 26χρονος παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο - Κατέβασε το παντελόνι του

Αγρίνιο: 26χρονος παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο - Κατέβασε το παντελόνι του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας 26χρονος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς φέρεται να παρενόχλησε μια 14χρονη μαθήτρια σε αστικό λεωφορείο στην περιοχή του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agrinionews, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τέταρτης. Το λεωφορείο ξεκίνησε από Αγρίνιο και μετέφερε μαθητές που επιβιβάστηκαν και από χωριά της περιοχής με προορισμό το Γυμνάσιο Λεπενούς.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ωστόσο 26χρονος επιβάτης φέρεται να παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια ενώ κατέβασε και το παντελόνι του ενώπιον όλων.

Αναστατωμένοι οι μαθητές αφού αποβιβάστηκαν έτρεξαν στο προαύλιο του σχολείου και ενημέρωσαν τη διευθύντρια του γυμνασίου.

Αυτή με τη σειρά της ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε, εντόπισε τον 26χρονο και τον συνέλαβε. Η δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

Ωστόσο από γονέα κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ελλάδα / Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ένοχοι κρίθηκαν επίσης για την πλημμύρα στον Ιανό ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος και οι δύο προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων σε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
LIFO NEWSROOM