Βάρη: Άγριος ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ - Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από γροθιά

Βάρη: Άγριος ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ - Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από γροθιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ακόμη ένα περιστατικό μαθητικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Βάρη, όπου ένας 17χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε ΕΠΑΛ.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγες ημέρες πριν, μεταξύ μαθητών σε ΕΠΑΛ της Βάρης. Αποτέλεσμα αυτού ήταν μεταφορά ενός 17χρονου σε κέντρο υγείας χωρίς τις αισθήσεις του, αλλά και στη σύλληψη δύο ανηλίκων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Τότε οι δύο συλληφθέντες πλησίασαν τον ανήλικο, με τον έναν από τους δύο να τον ρωτά γιατί βρίζει την αδερφή του.

Στη συνέχεια ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε και έξω από το σχολείο μετά το τέλος των μαθημάτων. Όταν οι δύο μαθητές τον πλησίασαν ξανά, ένας από τους δύο ρου έριξε γροθιά με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM
Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM