Η Τραϊάνα Ανανία πήγε στο The Voice και τραγούδησε τα «Σεντόνια» της Άννας Βίσση - Γύρισαν οι κριτές;

Τραϊάνα Ανανία: Πήγε στο The Voice και «θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν της» Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex/SKAI
0

Στο The Voice of Greece πήγε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία για να τραγουδήσει ως διαγωνιζόμενη.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πήγε στο The Voice of Greece του ΣΚΑΪ και τραγούδησε τα «Σεντόνια» της Άννας Βίσση. Η Τραϊάνα Ανανία θέλησε να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού. Από τους τέσσερις κριτές, στην εκπνοή του τραγουδιού γύρισε τελικά η καρέκλα της Έλενας Παπαρίζου.

Στο εισαγωγικό της video, η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για το πώς ελπίζει το show να είναι μία νέα αρχή για εκείνη. «Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά» σημείωσε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικ Τζόνας: Αποχώρησε τρέχοντας απ' τη σκηνή όταν είδε να τον σημαδεύουν με λέιζερ

It's Viral / Νικ Τζόνας: Αποχώρησε τρέχοντας απ' τη σκηνή όταν είδε να τον σημαδεύουν με λέιζερ

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού σε μεγάλες συναυλίες εντείνονται, στον απόηχο της απόπειρας τρομοκρατικού χτυπήματος σε live της Τέιλορ Σουίφτ, πριν από λίγους μήνες
THE LIFO TEAM
Διαρροή σεναρίου περιλαμβάνει μια κοπέλα που αποκτά παιδί με ένα Pokémon

It's Viral / Game Freak: Διαρροή σεναρίου περιλαμβάνει μια κοπέλα που αποκτά παιδί με ένα Pokémon

Αν και το franchise Pokémon είναι γνωστό για ορισμένα σκοτεινά στοιχεία στις ιστορίες του, όπως για παράδειγμα ο Drifloon, ένα Pokémon που φέρνει τις ψυχές των νεκρών, η συγκεκριμένη πτυχή της ιστορίας προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως λόγω της φύσης της σε σχέση με έναν δημοφιλή τίτλο που απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες
THE LIFO TEAM