Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμαθε τυχαία πως ο γιος του έχει κορίτσι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η στιγμή που έμαθε πως ο γιος του έχει κοπέλα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έμαθε τυχαία πως ο 14χρονος γιος του έχει κοπέλα. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πατέρας πέντε παιδιών και συχνά αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του αλλά ειδικότερα με τον 14χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ. 
Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και μεταδόθηκε από το Mega, ο ίδιος αναφέρει πως δεν ήξερε πως ο γιος του είχε κοπέλα, μέχρι τη στιγμή που τους είδε μαζί στο πάρκο να κάνουν βόλτα και να τρώνε παγωτό.

Όπως αναφέρεται στο video, «ήξερε πως ο γιος του έχει αρκετές φίλες αλλά όχι κοπέλα». Επισήμανε πως ο ίδιος δεν θύμωσε που δεν τους το είπε και κατάλαβε γιατί ο γιος του ζητούσε τελευταία περισσότερα χρήματα. «Δεν ξέρουμε ποια είναι όμως θα φροντίσουμε να είναι η σωστή για εκείνον», κατέληξε στο σύντομο βίντεο, όπου ανέφερε και το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να επικοινωνούν με τους γονείς τους.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο video απο το ΤikTok έχει disclaimer πως έχει χρησιμοποιηθεί η Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργηθεί, ωστόσο δεν αναφέρει σε τι ποσοστό βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει σχετική δήλωση ως προς το περιεχόμενό του.

O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πέντε παιδιά. Το 2010 απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και δεν αποκαλύφθηκε ποτέ η ταυτότητα της μητέρας του. Το 2017 απέκτησε δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με το μοντέλο Georgina Rodriguez και μαζί έχουν δύο κόρες.


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικ Τζόνας: Αποχώρησε τρέχοντας απ' τη σκηνή όταν είδε να τον σημαδεύουν με λέιζερ

It's Viral / Νικ Τζόνας: Αποχώρησε τρέχοντας απ' τη σκηνή όταν είδε να τον σημαδεύουν με λέιζερ

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού σε μεγάλες συναυλίες εντείνονται, στον απόηχο της απόπειρας τρομοκρατικού χτυπήματος σε live της Τέιλορ Σουίφτ, πριν από λίγους μήνες
THE LIFO TEAM
Διαρροή σεναρίου περιλαμβάνει μια κοπέλα που αποκτά παιδί με ένα Pokémon

It's Viral / Game Freak: Διαρροή σεναρίου περιλαμβάνει μια κοπέλα που αποκτά παιδί με ένα Pokémon

Αν και το franchise Pokémon είναι γνωστό για ορισμένα σκοτεινά στοιχεία στις ιστορίες του, όπως για παράδειγμα ο Drifloon, ένα Pokémon που φέρνει τις ψυχές των νεκρών, η συγκεκριμένη πτυχή της ιστορίας προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως λόγω της φύσης της σε σχέση με έναν δημοφιλή τίτλο που απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες
THE LIFO TEAM