Τραμ παρέσυρε παιδί στη Γλυφάδα

Τραμ παράσυρε παιδί στη Γλυφάδα Facebook Twitter
0

Ατύχημα με συρμό του τραμ σημειώθηκε τη Δευτέρα (21/10) στη Γλυφάδα, όταν τραμ παρέσυρε ένα παιδί, το οποίο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, το περιστατικό συνέβη στις 16:26, όταν το παιδί επιχείρησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του τραμ σε σημείο διέλευσης πεζών, μεταξύ των στάσεων «Πλατεία Κατράκη» και «Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας», και είχε επαφή με το διερχόμενο όχημα.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Λόγω του περιστατικού, σημειώθηκαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Γραμμής 7 (Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά).

Το παιδί έχει τραυματιστεί ελαφρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακογιάννης: Ο Χάρης Δούκας απαξιώνει το δημοτικό θέατρο και το παραχωρεί σε ιδιώτη

Ελλάδα / Μπακογιάννης: Ο Χάρης Δούκας απαξιώνει το δημοτικό θέατρο και το παραχωρεί σε ιδιώτη

Για απαξίωση από τη δημοτική Αρχή του Δημοτικού Θεάτρου «Ολύμπια» και για παραχώρηση σε ιδιώτη, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της, η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά». 
LIFO NEWSROOM