Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανήλικος οδηγούσε το μηχανάκι που χτύπησε τον πατέρα του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανήλικος οδηγούσε το μηχανάκι που χτύπησε τον πατέρα του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: NDP
0

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο άνθρωπος που τραυμάτισε τον επιχειρηματία, ήταν o 50χρονος αναβάτης δικύκλου που τον παρέσυρε ενώ το θύμα περπατούσε το βράδυ της Δευτέρας, 21 Οκτωβρίου, επί της οδού Κρασαδακη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στο Ηράκλειο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πότε θα βγει από τη ΜΕΘ ο πατέρας του

Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr και όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του. Ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά.

Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Ελλάδα / Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τελευταίου βρέφους που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο, του μικρού Παναγιώτη
LIFO NEWSROOM