Ολίβια Μαν: Δείχνει τα σημάδια της μαστεκτομής και στέλνει το μήνυμά της για τον καρκίνο του μαστού

Ολίβια Μαν: Δείχνει τα σημάδια μαστεκτομής - Το μήνυμά της για τον καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram
0

Τα σημάδια της μαστεκτομής της αποφάσισε να δείξει η Ολίβια Μαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ολίβια Μαν συμμετείχε στην καμπάνια εσωρούχων των SKIMS της Κιμ Καρντάσιαν και στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Η 44χρονη σταρ μίλησε ανοιχτά για τη δοκιμασία της υγείας της σε βίντεο που τραβήχτηκε για την καμπάνια, λέγοντας στην κάμερα: «Κάποιος μου είπε αυτή τη φράση για τον καρκίνο του μαστού και σήμαινε πολλά για μένα και πραγματικά με συγκίνησε: ''Καλώς ήρθατε στο χειρότερο κλαμπ με τα καλύτερα μέλη''. Ονομάζομαι Ολίβια Μαν και έχω επιβιώσει από τον καρκίνο του μαστού».

Και συνέχισε: «Είμαι περήφανη που συμβάλλω στην ευαισθητοποίηση και τη συζήτηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού. Η δέσμευση των SKIMS για ενδυνάμωση ευθυγραμμίζεται τέλεια με το μήνυμα αυτής της καμπάνιας, η οποία έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, την άνεση και το να νιώθεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτό ακριβώς ένιωσα όταν συμμετείχα σε όλο αυτό».

Ολίβια Μαν: Το μήνυμά της για τον καρκίνο του μαστού

«Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης της καμπάνιας για τα SKIMS, αποφάσισα ότι τελείωσα με την ανασφάλεια για τις ουλές μου μετά τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε η ζωή στο σώμα μου, είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που έχουν συνειδητοποιήσει τα σημάδια τους, να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω. Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη στην Φλόριντα: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει

Διεθνή / Φλόριντα: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της μέσα σε βαλίτσα μέχρι να πεθάνει

Οι εισαγγελείς λένε ότι η Μπουν έκλεισε τον Τόρες μέσα σε μια βαλίτσα, χτυπώντας τον με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και στη συνέχεια τον άφησε μια νύχτα μέχρι να πεθάνει από ασφυξία
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: Πλήξαμε τη δυνατότητα του Ιράν να παράγει πυραύλους

Διεθνή / Νετανιάχου: Πλήξαμε τη δυνατότητα του Ιράν να παράγει πυραύλους

Ο Νετανιάχου τόνισε ότι το Ιράν είχε εξαπολύσει εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ την 1η Οκτωβρίου, επίθεση που «απέτυχε» καθώς η ισραηλινή αντιπυραυλική άμυνα ανέλαβε δράση
LIFO NEWSROOM
Νέα Ορλεάνη: Δικαστής μπλοκάρει την εκκαθάριση καταυλισμών πριν από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ

Διεθνή / Νέα Ορλεάνη: Δικαστής μπλοκάρει την εκκαθάριση καταυλισμών πριν από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ

Οι Αρχές είχαν ξεκινήσει την εκκένωση μιας περιοχής κάτω από γέφυρα κοντά στο Superdome, με στόχο τη μεταφορά περίπου 75 ατόμων σε άλλη τοποθεσία, επικαλούμενες λόγους ασφάλειας
LIFO NEWSROOM