Ο Τιμοτέ Σαλαμέ εμφανίστηκε σε διαγωνισμό για τον καλύτερο σωσία του

Ο Τίμοτε Σάλαμε εμφανίστηκε σε διαγωνισμό για τον καλύτερο σωσία του Facebook Twitter
Φωτογραφία: X (πρώην Twitter)
0

Ο Τιμοτέ Σάλαμε έκανε μία αιφνιδιαστική εμφάνιση σε έναν διαγωνισμό για το ποιος είναι ο καλύτερος σωσίας του ηθοποιού, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 

Ωστόσο, όσο επιτυχημένες και να ήταν οι μιμήσεις των διαγωνιζόμενων, υπήρχε ένα χαρακτηριστικό που έκανε τον ίδιο τον Σάλαμε να ξεχωρίζει: Οι σωματοφύλακες του. 

Πανδαιμόνιο επικράτησε όταν η παρουσία του 28χρονου ηθοποιού έγινε αντιληπτή, με τους θαυμαστές του να σπεύδουν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Πέρα από τα χαρακτηριστικά σγουρά μαλλιά, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους είχαν ντυθεί Willy Wonka ή Πολ Ατρείδης, δύο χαρακτήρες που ο Σάλαμε έχει υποδυθεί στην μεγάλη οθόνη. 

Ο αστέρας του Dune, που εμφανίστηκε με μουστάκι, πέρασε λίγη ώρα αλληλεπιδρώντας με τους διαφόρους σωσίες του και σύντομα αποχώρησε. Όμως φαίνεται ότι οι αναταραχές συνεχίστηκαν, καθώς ένας από τους συμμετέχοντες έφυγε από την εκδήλωση με χειροπέδες. 

Ο λόγος πίσω από την σύλληψη δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά οι αρχές της Νέας Υόρκης χαρακτήρισαν το event «παράνομο», καθώς οι διοργανωτές δεν είχαν εξασφαλίσει επίσημη άδεια. 

Έτσι, το πλήθος των κατά βάση νεαρών ανδρών με σγουρά μαλλιά μετακινήθηκε σε ένα κοντινό πάρκο, όπου ο διαγωνισμός συνεχίστηκε. Μάλιστα, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, οι επίδοξοι σωσίες κρίθηκαν και στο κατά πόσο ξέρουν Γαλλικά, όπως ο ίδιος ο Σάλαμε. Ακόμη, ρωτήθηκαν ποια είναι τα σχέδια τους για την Κάιλι Τζένερ, την σύντροφο του ηθοποιού. 

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε από το κοινό ο Μάιλς Μίτσελ, ένας φοιτητής από το Staten Island της Νέας Υόρκης ντυμένος ως Willy Wonka. 

Στον απόηχο της νίκης του, ο Μίτσελ, που μοίραζε γλυκά στους νεαρούς παρευρισκόμενους, δυσκολεύτηκε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. 

«Είμαι ενθουσιασμένος και συγχρόνως συγκλονισμένος. Υπήρχαν τόσοι πολλοί καλοί σωσίες. Ήταν πραγματικά δύσκολη η επιλογή».

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Πελικό: Γυναίκα αστυνομικός κρέμασε μια κόκκινη καρδιά απέναντι από το δικαστήριο της Αβινιόν

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Γυναίκα αστυνομικός κρέμασε μια κόκκινη καρδιά απέναντι από το δικαστήριο της Αβινιόν

Η καρδιά είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι και γράφει επάνω «Με τη Ζιζέλ» - «Έχουμε καθήκον να δείξουμε στη Ζιζέλ ότι είμαστε μαζί της», δήλωσε η αστυνομικός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Παγκόσμια πρωτοτυπία» - Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποθεώνουν τον Έλληνα που αφαιρεί όγκους από το φρύδι

Διεθνή / «Παγκόσμια πρωτοτυπία» - Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποθεώνουν τον Έλληνα που αφαιρεί όγκους από το φρύδι

Ο νευροχειρουργός, Αναστάσιος Γιαμουριάδης, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, όταν έγινε γνωστή η νέα τεχνική που ανέπτυξε - Μπορεί να αφαιρέσει όγκο που έχει το μέγεθος ενός μήλου
LIFO NEWSROOM
H Μις Γαλλία αποκάλυψε για πρώτη φορά την σπάνια ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 8 ετών

Διεθνή / H Μις Γαλλία αποκάλυψε για πρώτη φορά την «αόρατη» ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 8 ετών

Η 21χρονη Ιβ Ζιλ αποκάλυψε πως πάσχει από παροξυσμική δυσκινησία, μια σπάνια νευρολογική ασθένεια - «Έχω μια αόρατη ασθένεια, αλλά ξέρω πώς να ζω με αυτήν», δήλωσε συγκινημένη η Μις Γαλλία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: 29.000 παιδιά κακοποιήθηκαν το 2023 - Ένα στα πέντε εργάζεται σε χωράφια

Διεθνή / Τουρκία: 29.000 παιδιά κακοποιήθηκαν το 2023 - Ένα στα πέντε παιδιά εργάζεται σε χωράφια

Το 83% από τα 29.000 κακοποιημένα παιδιά ήταν κορίτσια - Μόνο το 12% από τις 1.615 βουλευτικές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν για θέματα που αφορούν τα παιδιά απαντήθηκαν στη βουλή
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Οσμή σκανδάλου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τον Καρίμ Χαν

Διεθνή / Οσμή σκανδάλου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τον Καρίμ Χαν

Ερωτήματα για το αν ο ΔΟΜ προσπάθησε να κουκουλώσει το θέμα - Ο Καρίμ Χαν αρνείται ισχυρισμούς ότι προέτρεψε επανειλημμένα το φερόμενο θύμα να απορρίψει τις κατηγορίες
LIFO NEWSROOM