Κασσελάκης: Αν δεν είμαι υποψήφιος δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Αν δεν είμαι υποψήφιος δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

«Αν δεν είμαι υποψήφιος, δεν θα υπάρχει κόμμα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα από τη διαδικασία εκλογής συνέδρων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο MEGA, αυτό θα γίνει γιατί «θα ρευστοποιηθεί το κόμμα». «Η κοινωνία δεν πρόκειται να μείνει σε έναν αντιδημοκρατικό μηχανισμό», τόνισε στη συνέχεια. Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πως ο ίδιος έπραξε κάποιο λάθος το διάστημα που ήταν πρόεδρος και σημείωσε ότι «είχα καταλάβει ότι μου τραβάνε το χαλί…».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι έχει την πλειοψηφία στο συνέδριο. «Είναι πολύ λυπηρό ότι έχει χωριστεί έτσι το κόμμα. Έχουμε δημοσιοποιήσει τα νούμερα, όπως τα έχουμε καταγράψει βάσει των στελεχών που έχουμε σε όλη την επικράτεια. Βάσει των τελευταίων αριθμών που είδα και με ενημέρωσαν πριν έρθω στην συνέντευξη είναι ότι είμαστε πάνω από 2 χιλιάδες σύνεδροι, που στηρίζουν την καμπάνια μου στο επικείμενο Συνέδριο. Συνολικά θα υπάρχουν 3μιση χιλιάδες σύνεδροι».

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο συνέδριο θα πρέπει να αποφανθεί για την άρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.  «Εάν θέλουν να με διαγράψουν, ας με διαγράψουν. Εάν θεωρούν ότι είμαι Μουσολίνι κι ότι δεν πρέπει να έχω δεύτερη ευκαιρία στην χώρα ας το κάνουν πράξη. Το Συνέδριο αυτό είναι ένα έκτακτο με αρμοδιότητες τακτικού, που σημαίνει ότι μπορεί να αποφασίσει για τα πάντα. Το διακύβευμα του Συνεδρίου είναι ξεκάθαρο: θα πρέπει να αποφανθεί και για την άρση εμπιστοσύνης και για την επικείμενη εκλογή νέου προέδρου».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM