Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα - Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: «Μετατρέπουν τον ανθρώπινο πόνο σε εμπόρευμα»

Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα - Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: «Μετατρέπουν τον ανθρώπινο πόνο σε εμπόρευμα» Facebook Twitter
Επιχείρηση αναζήτησης 39χρονου στη Λάρισα/ Eurokinissi
0

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα, εξέδωσε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Η Ένωση απαντά σε «δημοσιεύματα, δηλώσεις και ''αναλύσεις'' δήθεν ειδικών, που αναφέρονται στην εξαφάνιση, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγγενικού προσώπου εισαγγελικής λειτουργού, και επιχειρούν να συνδέσουν το γεγονός αυτό, με την άσκηση των καθηκόντων της συγκεκριμένης εισαγγελικής λειτουργού και τον χειρισμό από αυτή δικογραφιών σε βάρος ''γνωστών παραγόντων της τοπικής κοινωνίας''».

«Υπό τον μανδύα της δήθεν ενημέρωσης του κοινού, μετατρέπουν τον ανθρώπινο πόνο σε εμπόρευμα, προς δημιουργία εντυπώσεων και ικανοποίηση ιδίων συμφερόντων» αναφέρει η Ένωση στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, δηλώσεις και ''αναλύσεις'' δήθεν ειδικών, που αναφέρονται στην εξαφάνιση, υπό συνθήκες που διερευνώνται, συγγενικού προσώπου εισαγγελικής λειτουργού, και επιχειρούν να συνδέσουν το γεγονός αυτό, με την άσκηση των καθηκόντων της συγκεκριμένης εισαγγελικής λειτουργού και τον χειρισμό από αυτή δικογραφιών σε βάρος ''γνωστών παραγόντων της τοπικής κοινωνίας'', η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή της, για την επιχειρούμενη, μέσω των δημοσιευμάτων αυτών, εκμετάλλευση, η οποία δεν συνιστά ειδησεογραφία και δημοσιογραφία, του ανθρώπινου πόνου και της αγωνίας των οικείων του εξαφανισθέντα.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι δημοσιεύματα, δηλώσεις και εικασίες που εκφεύγουν της πληροφόρησης και υπό τον μανδύα της δήθεν ενημέρωσης του κοινού, μετατρέπουν τον ανθρώπινο πόνο σε εμπόρευμα, προς δημιουργία εντυπώσεων και ικανοποίηση ιδίων συμφερόντων, δεν προσήκουν σε πολιτισμένη κοινωνία, δεν ωφελούν και πρέπει επιτέλους να εκλείψουν».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM