Η Μαντόνα υπόσχεται να γδυθεί

Η Μαντόνα υπόσχεται να γδυθεί Facebook Twitter
2

Η Μαντόνα ζήτησε από όλους βρισκόταν στο ακροατήριο της συναυλίας που έδωσε τη Δευτέρα στην Ουάσιγκτον να ψηφίσουν τον Πρόεδρο Ομπάμα, γιατί είναι ένας  “μαύρος μουσουλμάνος", μια από τις πολλές θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν για τον Αμερικανό Πρόεδρο.

«Ελπίζω ότι όλοι θα ψηφίσετε τον Ομπάμα, εντάξει;» φώναξε στο κοινό. «Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνων στο Λευκό Οίκο! Αυτά είναι καταπληκτικά πράγματα.»

Στη συνέχεια γδύθηκε μέχρι το σουτιέν της, για να αποκαλύψει την επιγραφή στην πλάτη της με την οποία υποσχέθηκε (ή προειδοποίησε) «Όταν ο Ομπάμα βρεθεί στο Λευκό Οίκο για μια δεύτερη θητεία θα τα βγάλω όλα.»

Η δήλωσή «μαύρος μουσουλμάνος» έφερε μεγάλη αναταραχή και την Τρίτη απαντώντας στα μέσα ενημέρωσης η Μαντόνα εξέδωσε δήλωση μέσω εκπροσώπου της λέγοντας ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν χιουμοριστική.

"Ήμουν ειρωνική στη σκηνή. Ναι, ξέρω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος -.. Αν και ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα πιστεύουν ότι είναι. Κι αν ήταν, τι;

«Το θέμα μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, και δεν έχει σημασία σε ποιό Θεό προσεύχεται. Δε με ενδιαφέρει η θρησκεία του Ομπάμα- ούτε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν άλλον στην Αμερική.»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM