Στα δικαστήρια πάει ο Παπακωνσταντίνου τη Βούλτεψη για το «ρουφιανομάγαζο»

Στα δικαστήρια πάει ο Παπακωνσταντίνου τη Βούλτεψη για το «ρουφιανομάγαζο» Facebook Twitter
0

Αγωγή κατά της Σοφίας Βούλτεψη θα καταθέσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου που θα ζητήσει και την άρση της ασυλίας της, για όσα είπε η βουλευτής της Ν.Δ. σε συνέντευξη της στο ΜΕΓΚΑ. Η Κ. Βούλτεψη που μιλώντας στη βουλή,  είχε χαρακτηρίσει το ΣΔΟΕ «ρουφιανομάγαζο» με αφορμή τις λίστες με πολιτικούς  που διέρρευσαν σε εφημερίδες, εμφανίστηκε και στο κανάλι όπου υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ο κ. Παπακωνσταντίνου «είχε στήσει μέσα στο ΣΔΟΕ ένα παράκεντρο για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους».

Με αφορμή την τοποθέτηση αυτή, την οποία χαρακτήρισε «ψευδή, ανήθικη και εξοργιστική», ο πρώην υπουργός είπε, μεταξύ άλλων:

 «Επειδή βεβαίως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση, η κυρία Βούλτεψη θα κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγω, για να εξηγήσει τους ισχυρισμούς της».

Έκανε μάλιστα λόγο για προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τις έρευνες για περιουσιακά στοιχεία πολιτικών και σημείωσε πως  «πολλοί από αυτούς που χύνουν "κροκοδείλια" δάκρυα για τις προσπάθειες "αποσταθεροποίησης" και "σπίλωσης" του πολιτικού κόσμου, έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλλουν. Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM