Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 60χρονου, ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος στην επιχείρησή του έπειτα από την δολοφονία δύο ατόμων στους Γόννους της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 60χρονος φέρεται να του είπε αυτολεξεί πως «του χρωστούσαν κάτι γραμμάτια και αυτά που πήρε ήταν κάλπικα».
Αυτή την ώρα ο δικηγόρος με τη συνδρομή δύο αστυνομικών της ασφάλειας, επιχειρεί να προσεγγίσει το κατάστημα και να μιλήσει μαζί του.
Στην περιοχή έχει σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο όμως δεν μπορεί να προσεγγίσει το σημείο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο έχει βρίσκεται και διαπραγματευτής με στόχο τη σύλληψη του δράστη.