Τροχαίο στον Κηφισό: Καραμπόλα με 9 οχήματα και 7 τραυματίες

Τροχαίο στον Κηφισό: Καραμπόλα με 9 οχήματα και 7 τραυματίες Facebook Twitter
0

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν εννιά οχήματα ενώ επτά άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αρχικά στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα και στο σημείο σταμάτησαν δύο μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Στη συνέχεια ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις μοτοσυκλέτες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Τέλος ακολούθησε ακόμα μια σύγκρουση τριών οχημάτων.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να τραυματιστούν συνολικά επτά άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Κλειστό για τουλάχιστον μία ώρα παρέμεινε τμήμα της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kακοκαιρία Daniel: Πώς οι πλημμύρες στη Μαγνησία προκάλεσαν αυξημένη θνησιμότητα​ σύμφωνα με μελέτη

Ελλάδα / Kακοκαιρία Daniel: Πώς οι πλημμύρες στη Μαγνησία προκάλεσαν αυξημένη θνησιμότητα​, δείχνει μελέτη

Μελέτη του Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υγεία (ΚΕΠΥ) δημοσιεύθηκε στο Journal of Public Health και δείχνει πως «σημειώθηκαν εξάρσεις λοιμώξεων κατά το πρώτο τετράμηνο μετά την καταστροφή»
LIFO NEWSROOM