Η Χ.Α. ζήτησε στοιχεία και για αλλοδαπούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η Χ.Α. ζήτησε στοιχεία και για αλλοδαπούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Facebook Twitter
0

Στοιχεία για το πόσοι είναι οι αλλοδαποί φοιτητές οι οποίοι στεγάζονται στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ζήτησε η Χ.Α., αυτή τη φορά όχι με ερώτηση στη βουλή, όπως είχε κάνει για τους παιδικούς σταθμούς, αλλά με μέιλ που απέστειλε ο βουλευτής της Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Εκτός κι αν πρόκειται για fake μέιλ-πάντως μέχρι τώρα διάψευση δεν υπάρχει.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής με αυτό το μέιλ προς όλες τις  διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου αλλά και σε όλους τους καθηγητές (!), ζητούσε να ενημερωθεί για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών οι οποίοι στεγάζονται στη φοιτητική εστία, αλλά και τον αριθμό των αλλοδαπών συμφοιτητών τους.

Το κείμενο του βουλευτή έχει ως εξής:

"Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".

Ένας εκ των αποδεκτών των απαιτήσεων του κ. Ηλιόπουλου ήταν και ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νίκος Σουλακέλλης, ο οποίος μιλώντας στο τοπικό emprosnet  είπε ότι πέρα από το προφανέστατο πολιτικό ζήτημα που τίθεται, τον ενόχλησε το ύφος, η σύνταξη και ο τρόπος που τέθηκε το αίτημα, γι’ αυτό και το μόνο που έκανε ήταν να το διαγράψει. Σύμφωνα με το σάιτ, στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε όλη η πρυτανική αρχή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ