Ο Ομπάμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Ο Ομπάμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα Facebook Twitter
0

Χθες Πέμπτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο Σικάγο, πριν τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Ο ίδιος ευελπιστεί ότι με αυτή του την κίνηση θα ενθαρρύνει και άλλους ψηφοφόρους να πράξουν το ίδιο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos για λογαριασμό του Reuters, ο Ρόμνεϊ πήρε το προβάδισμα έναντι του Ομπάμα με διαφορά μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας (47% και 46% αντίστοιχα).

Ο Ρόμνεϊ δήλωσε με στόμφο ότι εάν επανεκλεγεί ο Ομπάμα η Ουάσινγκτον θα επιστρέψει στο «συνηθισμένο της μονοπάτι», ένα «μονοπάτι στο οποίο δεν βρίσκεται η λύση για την άνθιση της οικονομίας».

«Ο δρόμος στον οποίο βρισκόμαστε δεν έχει να προσφέρει νέες απαντήσεις», είπε ο Ρόμνεϊ, ο οποίος κατά την προεκλογική του εκστρατεία έχει επικεντρωθεί κυρίως στο ζήτημα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

Διεθνή / Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

«Δεν έχουμε επαφή με τον Χασέμ Σαφιεντίν από χθες», είπε στο Reuters πηγή από τον Λίβανο - Τα ισραηλινά πλήγματα έχουν αποδεκατίσει την ηγεσία της Χεζμπολάχ, σχολιάζει το πρακτορείο ειδήσεων
LIFO NEWSROOM