ΣΥΡΙΖΑ: «Περικυκλώστε τη βουλή»

ΣΥΡΙΖΑ: «Περικυκλώστε τη βουλή» Facebook Twitter
5

Να περικυκλώσουν τη βουλή καλεί τους πολίτες  ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι τα μέτρα «στάζουν αίμα» και «βιάζουν τη δημοκρατία». Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, τα μέτρα «μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική έρημο, βιάζουν τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από το λαό».  

Κατά την ανακοίνωση, «η τρικομματική μνημονιακή συγκυβέρνηση σε συνεργασία με την Τρόικα ετοιμάζεται να δώσει «το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους!».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πάντα η αντιπολίτευση στην Ελλάδα ωρυόταν πόσο ανίκανη είναι η κυβέρνηση και πόσο καλά θα περνάει ο λαός αν γίνουν άμεσα εκλογές και βγουν αυτοί στην κυβέρνηση... Μην τάζεις και εσύ πολλά τσιπράκο, γιατί το ξύλο που θα φας μετά δεν το έφαγε ούτε ο Τζανετάκος στις παλιές ταινίες...
Να ενημερώσει κάποιος οριμένες συνιστώσες ότι δεν ανήκουν πλέον στην "εξωκοινοβουλευτική" αριστερά.Μέσα στο "οίκημα" (τέλος πάντων) έχει και συντρόφια τους.
Αυτος ειναι ο σεβασμος στην κοινοβουλευτικη δημοκρατια και τους θεσμους της;Και αν καποια μερα ειχε πλειοψηφια στην βουλη, θα μπορουσε να πει σε καποιους που δεν συμφωνουν, να μην κανουν το ιδιο; Αλλα βεβαια ουτε οι ιδιοι το πιστευουν αυτο το σεναριο.Και ομως, υπαρχει ενα 30%, κατα τα αλλα δημοκρατες, που θελουν να βγαλουν Συριζα. Τραγικο.