Επίδειξη μόδας στον αέρα

1

Μία έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της πτήσης Τελ Αβίβ-Βουδαπέστη από την Wizz Air, καθώς γυναίκες αεροσυνοδοί πραγματοποίησαν επίδειξη μόδας στον αέρα. 

Πρόκειται για μία ιδέα του οίκου μόδας Frau Blau, και οι σχεδιαστές Philip Blau και Frau Blau δήλωσαν: «Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα να συμμετάσχουμε σε ένα πρότζεκτ σαν αυτό, ανακαλύπτοντας κάτι καινούργιο. Είναι η πρώτη φορά που πάμε στην Ουγγαρία, με μια ομάδα πολύ όμορφων κοριτσιών που είναι διάσημα μοντέλα. Θα ανακαλύψουμε τη νέα κουλτούρα και θα δείξουμε την ισραηλινή κουλτούρα στους Ούγγρους».

Οι επιβάτες καλωσόρισαν με εμφανή ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή και σύντομα αναμένεται να δούμε κι άλλες τέτοιες επιδείξεις.

(Καλό πάντως θα 'ναι ο πιλότος να προσέχει για τα κενά αέρος!)

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια