Η Εκκλησία καταργεί Δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα

Η Εκκλησία καταργεί Δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα Facebook Twitter
2

Την ώρα που δεν έχει δοθεί απάντηση για το αν αληθεύει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί», ότι η εκκλησία μέσω ΕΣΠΑ θα διαθέσει 3,7 εκ. ευρώ για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας για τον εθελοντισμό, το romfea.gr, αναφέρει ότι με εγκύκλιο η Εκκλησία καταργεί το Δώρο του Πάσχα και των Χριστουγέννων.  

Στο εγκύκλιο σημείωμα αναφέρεται η απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου που ακολουθεί τις επιταγές του Νόμου 4093/2012 και καταργεί το επίδομα αδείας, Πάσχα και Χριστουγέννων στους εργαζομένους κάθε Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, ως εκ τούτου και στο προσωπικό των Ναών και των Μονών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εγκύκλιο αν δοθεί αυθαιρέτως το Δώρο, τότε θα καταλογιστεί εις βάρος του προέδρου του εκκλησιαστικού συμβουλίου ή του ηγουμένου της Μονής. Σημειώνεται δε ότι αν τα οικονομικά του νομικού προσώπου το επιτρέπουν, τότε τα καταργούμενα επιδόματα μπορούν να ενσωματωθούν στους μισθούς των εργαζομένων.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σημειώνεται δε, οτι αν τα οικονομικά του νομικού προσώπου το επιτρέπουν....Ματι λέτε αδελφοί, πως να το επιτρέπουν, η εκκλησία ζεί απο τις ελεημοσύνες των πιστών, δεν είναι πλουσία, δεν βλέπετε τους ρακένδυτους μητροπολίτες αγίους μεγάλη η χάρη τους;