Το Αριστοτέλειο κληρώνει λαχανόκηπους

Το Αριστοτέλειο κληρώνει λαχανόκηπους Facebook Twitter
0

Περίπου 5 χιλιάδες Θεσσαλονικείς υπέβαλλαν αίτηση για να αποκτήσουν λαχανόκηπο στο αγρόκτημα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων για το «Οικολογικό Πανεπιστήμιο».

Από τους 5 χιλιάδες, 150 θα είναι οι τυχεροί οι οποίοι θα βγούν από την κλήρωση που θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, από τις Πρυτανικές Αρχές και τη Γεωπονική Σχολή στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Η έκταση του κάθε λαχανόκηπου είναι 100 τμ και το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται σε 120 ευρώ ετησίως, με δικαίωμα παραμονής κάθε καλλιεργητή έως τρία χρόνια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mικροπράγματα / Θεσσαλονίκη Αλλιώς: Ένα αστικό πείραμα σε εξέλιξη...

Η Parallaxi, το ιστορικό free-press της Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει μέσω της δράσης «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς» ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα της πόλης την τελευταία διετία. <br> 15 πρωτοβουλίες αστικού ακτιβισμού έχουν καταθέσει προτάσεις για μία διαφορετική αντιμετώπιση παγιωμένων αντιλήψεων. Πολιτιστικές, κοινωνικές, αρχιτεκτονικές δράσεις που στηρίζονται στη λογική των ευρύτερων δυνατών συνεργιών. <br> Περισσότεροι από 300 φορείς και ομάδες, 2000 συμμετέχοντες, 400 εθελοντές και 100.000 θεατές συνθέτουν το ανθρώπινο δυναμικό του «Θεσσαλονίκη Αλλιώς». Με παρεμβάσεις στο Λιμάνι και άλλους δημόσιους χώρους, με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και την πρώτη εβδομάδα design “Made in Thessaloniki”.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ