Τσοχατζόπουλος: «Βαριά άρρωστος», ο Ζήγρας

Τσοχατζόπουλος: «Βαριά άρρωστος», ο Ζήγρας Facebook Twitter
1

Βαριά «άρρωστο» χαρακτήρισε στην απολογία του ο Ακης Τσοχατζόπουλος τον του Νίκο Ζήγρα, ο οποίος έχει κατονομάσει τον πρώην υπουργό ως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τη διακίνηση μαύρου χρήματος από την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός, στην απολογία του είπε πως ο Νίκος Ζήγρας είναι βαριά άρρωστος και έχει υποστεί ψυχική ζημιά.

«Εσύ είσαι ο ψυχικά άρρωστος», του απάντησε ο Νίκος Ζήγρας.

«Έπρεπε να είναι στο νοσοκομείο και όχι στη φυλακή», υποστήριξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Όσον αφορά τη σχέση του με τις offshore εταιρείες, που του καταλογίζει ο Νίκος Ζήγρας, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ήταν κάθετος:  «Δεν με αφορά το θέμα των offshore, δεν έχω καμία σχέση με τις εταιρίες αυτές, ούτε εγώ, ούτε η κόρη, ούτε η γυναίκα μου . Σε αυτές τις εταιρείες ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι είναι το ίδιο πρόσωπο. Όποιος έχει αυτές τις ιδιότητες έχει και την ευθύνη».

Ο Α. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε και την κατηγορία της δωροδοκίας από την κατασκευάστρια εταιρεία των γερμανικών υποβρυχίων Ferrostaal : «οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε καμία περίπτωση δεν δέχθηκαν κάτι. Δεν δωροδοκήθηκαν. Ωστόσο δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ο Ελληνικός Στρατός έχει χιλιάδες ανθρώπους. Πάντως ούτε ξέρω, ούτε είδα, ούτε άκουσα τίποτα για δωροδοκίες. Εμένα η σχέση μου με την Ferrostaal ήταν πολύ καθαρή».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM