"Όχι" λένε οι Αμερικανοί σε χτύπημα στη Συρία

"Όχι" λένε οι Αμερικανοί σε χτύπημα στη Συρία Facebook Twitter
1

Μετά την «εμπειρία» του Ιράκ και του Αφγανιστάν, οι Αμερικανοί εμφανίζονται περισσότερο διστακτικοί ως προς το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σε δύο δημοσκοπήσεις καταγράφηκε μεγάλο ποσοστό διαφωνούντων. Περίπου ένας στους δυο (ποσοστό 48%) δήλωσε ότι διαφωνεί με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία ενώ συμφωνεί το  29% και το 23% δεν εξέφρασε άποψη. Η έρευνα αυτή διενεργήθηκε από το ερευνητικό κέντρο Pew.

Ακόμη μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των διαφωνούντων σε έρευνα για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ABC και της εφημερίδας Ουάσινγκτον Ποστ: το 59% των ερωτηθέντων διαφωνεί με ενδεχόμενο χτύπημα, το 36% συμφωνεί και το 5% δεν έχει άποψη για το θέμα. Επτά στους δέκα απορρίπτουν επίσης την ιδέα να εξοπλίσουν οι ΗΠΑ τους Σύρους αντάρτες.

Σχεδόν 3 στους 4 Αμερικανούς φοβούνται ότι αν υπάρξει πλήγμα στη Συρία, τότε θα υπάρξουν και αντίποινα στις ΗΠΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM