Το Νοέμβριο οι αποφάσεις για νέο πακέτο

Το Νοέμβριο οι αποφάσεις για νέο πακέτο Facebook Twitter
0

Το Νοέμβριο πιθανότατα θα λάβει η Ευρωζώνη αποφάσεις σχετικές με τη χορήγηση νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς, επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους. Το πρακτορείο σημειώνει ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί πρόσθετα κεφάλαια μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2014, προσθέτει ωστόσο τις εκτιμήσεις ότι η χώρα θα χρειαστεί το 2014 επιπλέον 10-11 δις περισσότερα απ’ όσα έχουν συμφωνηθεί ως σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ χαρακτήρισε ρεαλιστική την υπόθεση ότι η χώρα θα χρειαστεί νέο πακέτο. Ο Γιάννης Στουρνάρας σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ντάισελμπλούμ είπε ότι είναι νωρίς ακόμη για να ξέρουμε αν θα χρειαστεί νέα βοήθεια.

Χθες ο επικεφαλής της ΕΚΤ ξεκαθάρισε ότι νέα βοήθεια θα σημάνει και νέα μέτρα στη χώρα μας. Σε σχετική δήλωση του στις 26 Αυγούστου, ο κ. Στουρνάρας είχε πει ότι νέα βοήθεια δεν σημαίνει και νέα μέτρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Οικονομία / Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Η Ελλάδα καταγράφει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνει την ανεργία και αυξάνει τις εξαγωγές της - Τι είπαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup για την πορεία της οικονομίας
LIFO NEWSROOM