Το μυστικό Ημερολόγιο της Γιάννας Αγγελοπούλου αποκαλύπτει η SUMMER LIFO που κυκλοφορεί αύριο! Από τον Pitsiriko.

Facebook Twitter
0

Ενα συγκλονιστικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει το τέυχος της Summer LifO που κυκλοφορεί αύριο. Είναι το σπαρακτικό ημερολόγιο της Γιάννας που κράτησε εν πλώ, εκφράζοντας την οδύνη της για το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου. Σε αυτό σκιαγραφείται η διαταραγμένη σχέση της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, καθώς και η στάση της απέναντι σε άλλες μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδος, όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Μαριάννα Λάτση. Η Lifo.gr προδημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα ορισμένα αποσπάσματα από ολόκληρο το κείμενο που αύριο θα δοθεί στη δημοσιότητα

1 Αυγούστου

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, είμαι στο πανάκριβο γιοτ μου. Κάπου στο Αιγαίο. Μπήκε ο Αύγουστος. Αυτός ο μήνας με πληγώνει. Ξυπνάνε οι μνήμες του Αυγούστου του 2004, όταν βρισκόμουν στο απόγειο της δόξας μου. Το 2004 ήμουν η βασίλισσα των Ολυμπιακών Αγώνων. Πέντε χρόνια μετά, για τους περισσότερους, είμαι μια αποτυχημένη εκδότρια. Συνεχίζω να είμαι πλούσια. Ζάπλουτη. Είμαι η Γιάννα Αγγελοπούλου, διάολε!

2 Αυγούστου

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, χτες το βράδυ είδα έναν εφιάλτη. Ο Θόδωρος είχε καταρρεύσει οικονομικά και ήμασταν πτωχοί. Είχα βγει στο δρόμο και χτυπούσα τις πόρτες για να ζητήσω λίγο καφέ και λίγη ζάχαρη. Δεν μου άνοιγε κανείς. «Φύγε πτωχούλα» μού έλεγαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ένιωθα σαν την πλούσια με τα σπίρτα. Ξαφνικά, μια πόρτα άνοιξε και πρόβαλλε μπροστά μου ο Τζίμης Πανούσης με μαύρο κολάν. Τον παρακάλεσα να μου δώσει καφέ και ζάχαρη για να φτιάξω ένα γλυκύ βραστό στον Θόδωρο. Διέκρινα τον οίκτο στο βλέμμα του. Μου είπε να περιμένω στην πόρτα γιατί το σπίτι ήταν ακατάστατο, αλλά κατάλαβα πως δεν με άφηνε να μπω επειδή φοβόταν μήπως του σουφρώσω τα ασημικά. Μου έφερε καφέ και ζάχαρη, ενώ μου έδωσε και λίγα αυγά για να φτιάξω μια ομελέτα να στυλωθώ. Ξέχασε να μου πει πως, για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει πρώτα να σπάσεις τα αυγά. Ένα αυγό έφυγε από το τηγάνι και με πέτυχε στο δόξα πατρί. Ξύπνησα λουσμένη στον ιδρώτα. Ήμουν μόνη μου. Πλούσια και μόνη. Μέσα σε ένα υπερπολυτελές γιοτ, που έσκιζε τα νερά του Αιγαίου.

3 Αυγούστου

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, προσπαθώ να καταλάβω τι έκανα λάθος και το εκδοτικό μου εγχείρημα απέτυχε. Νομίζω πως εντόπισα το λάθος μου. Δεν έπρεπε να αναθέσω τον σχεδιασμό του «Ελεύθερου Τύπου» στους Ισπανούς. Έπρεπε να τον αναθέσω στον οίκο Chanel. Ήταν λάθος μου να αλλάξω σχεδιαστή.

 

8 Αυγούστου

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, το πρωί ο Θόδωρος μού είπε πως ροχαλίζω. Αυτός ροχαλίζει και κλάνει ταυτόχρονα, αλλά εγώ ποτέ δεν το έκανα θέμα. Τον αγάπησα δίχως όρια.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ WWW.LIFO.GR

 

 

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ