Φάκελος Χρυσή Αυγή

Φάκελος Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
0

Την αυλαία των απολογιών άνοιξαν την Τρίτη οι Χρυσαυγίτες βουλευτές  Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος.

Από αυτούς προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Επιπλέον για τον Κασιδιάρη επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

Χθες αργά το απόγευμα απολογήθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Η απολογία του διήρκεσε περισσότερες από έξι ώρες και γύρω στις 4 τα ξημερώματα, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο «Φυρερ» της Χ.Α κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αυτή τη στιγμή, απολογείται στα δικαστήρια ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» της Χ.Α Χρήστος Παππάς. Μετά την απολογία του εισαγγελείς και ανακριτές θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν αν θα προφυλακιστεί.

Στη φυλακή ο Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι προφυλακισθέντες, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέων και ανακριτών, για το θέμα της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ακόμα ο Πυρηνάρχης Νικαιας Γιώργος Πατέλης, καθώς και η ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πειραιά, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM