Βάλε παλτουδάκι, κάνει κρύο

Facebook Twitter
0

UP

O Kαρίμ Σουλτάνι του Ηρακλή. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έδωσε τη νίκη στον Ηρα εναντίον του Άρη με ένα κάπως τυχερό γκολ, αφού δεν πήγαινε για σουτ αλλά για σέντρα. Οι Ηρακλειδείς είχαν να νικήσουν τον Άρη 6 χρόνια στα πλαίσια του πρωταθλήματος και τα κατάφεραν χτες. Ο Σολτάνι έχει κάνει πράματα και θαύματα φέτος για τον Ηρακλή, έχοντας ενεργή συμμετοχή σε όλες τις νίκες της ομάδας του. Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να μας αποσχολήσει όχι μόνο με τις ασχημες στυλιστικές του επιλόγες αλλά και με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στο μέλλον.

DOWN

Ο Σίντνει Γκοβού ήταν ο αρχηγός της Λυόν όταν αυτή έκανε όνομα στην Ευρώπη και κατέκτησε 7 πρωταθλήματα στη σειρά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Στην Ελλάδα ήρθε με σκοπό να γίνει ένας δεύτερος Σισέ στην ομάδα του ΠΑΟ αλλά η μέχρι τώρα παρουσία του άλλα δείχνει. Έχει προλάβει να μάθει όλα τα καλά κλαμπς στο κέντρο της Αθήνας, έχει παίξει επι της ουσίας 1 καλό ημίχρονο, στο Καμπ Νου που σκόραρε το μοναδικό του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ολόκληρο 90λεπτο, βγαίνοντας συχνά στο ημίχρονο ως αλλαγή. Ανεπαρκής, λίγος, μέθυσος μερικά από τα κοσμητικά επίθετα που ακούγονται στην Παιανία και δεν υπάρχει ένας να τον συνετίσει και να τον βάλει στο δρόμο του ποδοσφαίρου. Φήμες τον θέλουν να του γίνεται διακοπή συμβολαίου τις προσεχείς ημέρες και να του δείχνουν τον δρόμο για τη Γαλλία αν δεν αλλάξει τροπάρι.

Θ.Κ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ