Πλήρωσαν το ξενοδοχείο με κέρματα του 1 ευρώ και συνελήφθησαν

Πλήρωσαν το ξενοδοχείο με κέρματα του 1 ευρώ και συνελήφθησαν Facebook Twitter
5

Ακούγεται απίστευτη και όμως η ιστορία είναι αληθινή. Δυο Κινέζοι τουρίστες συνελήφθησαν στο Παρίσι, επειδή πλήρωσαν τον λογαριασμό του ξενοδοχείου τους με κέρματα του ενός ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ξαφνιάστηκε και κάλεσε την αστυνομία, νομίζοντας πως οι δυο Κινέζοι διακινούν πλαστά νομίσματα.

Η εφημερίδα Le Parisien σε ρεπορτάζ της, γράφει πως «Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο δωμάτιο των δύο Κινέζων και βρήκαν 3.700 νομίσματα του ενός ευρώ. Γι' αυτό υποψιάστηκαν ότι πιθανώς επρόκειτο για υπόθεση πλαστογραφίας».

Ωστόσο οι Κινέζοι, είπαν στους αστυνομικούς ότι πήραν τα κέρματα από ιδιοκτήτες μάντρας αυτοκινήτων που βρίσκουν συχνά ξεχασμένα νομίσματα σε αυτοκίνητα που στέλνονται από την Ευρώπη στην Κίνα για διάλυση.

Τα νομίσματα ελέγχθηκαν και αποδείχτηκαν γνήσια, ενώ στη συνέχεια ερευνήθηκε και η εξήγηση των Κινέζων που επίσης ήταν αληθινή.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM
Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM