IwishIcouldFly*

Facebook Twitter
0

 

 Oι φωτογραφίες με μωρά τις περισσότερες φορές πρέπει να ομολογήσω με κάνουν να βαριέμαι φριχτά:-)

Πόσο ροζουλί συναισθηματισμό και πόσες αόρατες και ορατές δέσμες αγαπητικής σαχλαμαρίτσας (με τις καλύτερες των προθέσεων, δε λέω;-) με πρωταγωνιστές χαριτωμένα χαμστερομπομπιράκια  μπορεί να καταναλώσει κάποιος; Ξέρω τον αντίλογο. Εκατομμύρια, λολ!

Παρατηρώντας όμως το project της Rachel Hulin The Flying Baby μπορώ να πω πως αναθεώρησα κάποιες από τις αισθητικές επιφυλάξεις μου.


Πρωταγωνιστής στις συνθέσεις τις είναι ο μικρός γιός της τον οποίο με την χρήση του photoshop τον έχει μετασχηματίσει σε ένα είδος baby Peter Pan θα έλεγα, ο οποίος ίπταται και είτε μέσα στα δωμάτια του σπιτιού τους, είτε σε σοφίτες, είτε έξω στη φύση συμπυκνώνει και απεικονίζει εξαιρετικά την αίσθηση που όλοι είχαμε σε αυτή την ηλικία. 


Την παιχνιδιάρικη απροσδιοριστία, την διαρκή διάθεση για εξερεύνηση, την ακατανίκητη επιθυμία του πετάγματος και τον μετασχηματισμό στα παιδικά μας μάτια του πιο κοινού και τετριμμένου πράγματος σε πραγματικότητα που λες και έχει ξεφυτρώσει από παράλληλο σουρεαλιστικό σύμπαν.


Ίσως για αυτό νοσταλγούμε μεγαλώνοντας αυτό το ηλικιακό στάδιο και σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ξαναβουτάμε άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο στην αρχετυπική πατρίδα της παιδικής ηλικίας.



Δες τις εξαιρετικές φωτογραφίες εδώ:






 

 

 

 

 

 



Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ