RollingInFame*

Facebook Twitter
0

Δε πρόλαβα να μιλήσω στο χθεσινό ποστ TheFameMonster* με αφορμή το "λικάρισμα"  φωτογραφιών της Lady Gaga όταν ήταν άσημη, για τους ανεμοστροβιλικούς χρόνους ανακύκλωσης των pop culture facts και σήμερα ήρθαν στην επιφάνεια φωτογραφίες ενός άλλου νεότερου (όχι τραγικά;-) πουλέν, της rolling in the deep fame Adele. 

Αν αναρωτιέσαι πότε πρόλαβε η 24χρονη megastar να μας κάνει να αγωνιούμε να καταναλώσουμε "αθέατες" πλευρές της από τα "άγουρα" χρόνια της (η οποία να σημειωθεί πως πέρα από τις ευμεγεθείς περούκες της δεν κάνει καμιά άλλη ιδιαίτερη προσπάθεια ποπ εξμπισιονισμού) θα σε γελάσω.

Το γεγονός είναι πως οι φωτογραφίες βγήκανε στην επιφάνεια από τα tabloids  ως στοιχείο έκπληξης και γρήγορης κατανάλωσης μιας περσόνας που στα 24 της δεν τη λες ακριβώς ποπ μεσήλικα για να έχει προλάβει να διανύσει χιλιόμετρα ανεβάσταγων ηλικιακών εναλλαγών.

Αναρωτιέμαι με αυτό τον ρυθμό που καταστρώνονται τα μαρκετίστικα πλάνα και οι "αθώες" αναδιφήσεις στο παρελθόν αν οι καημένοι οι ποπ τραγουδιστές καταφέρουν να διατηρήσουν πια και τίποτα για τον εαυτό τους.

Πολύ ρεαλισμός και γρήγορα εξατμιζόμενη μαγεία

θυσία στα αδηφάγα ιντερνετικά bits.

Σαν το πιρανχικό PSI;-)

 

 

 

 

Δες τις φωτό της μικρής Adele εδω:

 

 

 

 

 

 

 

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ