Αργολίδα: Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυρπολήθηκε

Αργολίδα: Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυρπολήθηκε Facebook Twitter
0

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα στο Κρανίδι Αργολίδας. Σαραντάχρονος πυροβόλησε  πέντε φορές την κοπέλα του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται το ρεπορτάζ του panargolikos.blogspot.


Στην συνέχεια ο δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του και αφού μπήκε στο αυτοκίνητο του αυτοπυρπολήθηκε. Όσοι αντελήφθησαν το περιστατικό έτρεξαν να σβήσουν την φωτιά αλλά ήδη ο δράστης είχε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα.


Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Όσον αφορά τον σαραντάχρονο δράστη οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή, χειρουργώντας τον ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε και αυτός στις 17:30 στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάσταση του αφού κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Στην απολογία της, η Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, δηλώνοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ελλάδα / Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ο 47χρονος κρατούμενος, που είχε καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από συγκρατούμενούς του, νωρίς το πρωί της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM