Παράνομες αποκλειστικές συνέλαβε σε νοσοκομείο η ΕΛΑΣ

Παράνομες αποκλειστικές συνέλαβε σε νοσοκομείο η ΕΛΑΣ Facebook Twitter
0

15 αλλοδαπές που εργαζόταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες συνέλαβε η ΕΛΑΣ σε έλεγχο που έκανε σε μεγάλο κεντρικό δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Για τις 12 από αυτές διαπιστώθηκε ότι ασκούσαν το επάγγελμα χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής. Επιπλέον οι άλλες τρείς δεν διέθεταν τις προϋποθέσεις νόμιμης παραμονής τους στην Ελλάδα, με συνέπεια να εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM