ΤΩΡΑ

Βαριά ποινή για ΑΕΚ και Αιγάλεω

Βαριά ποινή για ΑΕΚ και Αιγάλεω Facebook Twitter
4

Η ΕΠΟ τιμώρησε αυστηρά την ΑΕΚ και το Αιγάλεω, οι οπαδοί των οποίων μετέτρεψαν σε ζούγκλα το γήπεδο του τελευταίου στο μεταξύ τους αγώνα πριν μερικές εβδομάδες.

ΑΕΚ και Αιγάλεω τιμωρήθηκαν με την αφαίρεση τριών βαθμών, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο. Η ΑΕΚ καλείται να πληρώσει 2.500 ευρώ και το Αιγάλεω 2.200.

H ποινή αφαίρεσης βαθμών ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να επιβληθεί στην ΑΕΚ, όπως γράφουν και τα Νέα. Μετά την απόφαση αυτή, η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή του ομίλου της στη Γ' εθνική και έχει 32 βαθμούς. Ο δεύτερος Ηρόδοτος ακολουθεί με 25. Τα παιχνίδια, που θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών η ΑΕΚ, είναι αυτά με Μανδραϊκό και ΑΟ Περιστερίου.

 

4

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ο ολυμπιακος φταιει που υπαρχουν γαυροικαι γαυροι δεν ειναι μονο στον οσφπ(για τα επεισοδεια στην ριζουπολη ο οσφπ εφαγε 12.000 ευρω. στο ελευσινα-ιωνικος εγιναν χειροτερα απο το αιγαλεω-αεκ αλλα επεσε μονο προστιμο)απλα πραματα. ποινες για ολους