Αποχωρούν οι Σοσιαλιστές από την κυβέρνηση της Δανίας

Αποχωρούν οι Σοσιαλιστές από την κυβέρνηση της Δανίας Facebook Twitter
0

Την αποχώρηση του από τον κυβερνητικό συνασπισμό αποφάσισε το Σοσιαλιστικό Λαϊκό Κόμμα της Δανίας, λόγω διαφωνιών σχετικά με τη σχεδιαζόμενη πώληση του ενός τετάρτου της δημόσιας εταιρείας ενέργειας DONG Energy σε όμιλο επενδυτών υπό την Goldman Sacks.

Σύμφωνα με το TV2 News, η αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση δεν σημαίνει απαραιτήτως την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού.

Στο συνασπισμό αυτό συμμετέχουν επίσης το  Κοινωνικό Φιλελεύθερο Κόμμα και οι Σοσιαλδημοκράτες της πρωθυπουργού Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Διεθνή / Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη συνάντηση «δυνητικά ιστορική», αν οδηγήσει στην πολυπόθητη ειρήνη, ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την περιέγραψε ως «πολύ εποικοδομητική»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Για διαφθορά ή για το Kanal Istanbul οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν;

Διεθνή / Τουρκία: Για το Kanal Istanbul και όχι για διαφθορά οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 53 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 47, στο πλαίσιο έρευνας που αφορά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ