Το Gmail απαλάσσει το λογαριασμό μας από το spam

Το Gmail απαλάσσει το λογαριασμό μας από το spam Facebook Twitter
2

Μια νέα παροχή προς τους χρήστες του διαθέτει από σήμερα η δημοφιλέστερη online υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google, που υπόσχεται να απαλλάξει το inbox μας, από περιττά προωθητικά μηνύματα και spam.

Όπως παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα, δίπλα από το email του αποστολέα του προωθητικού μηνύματος -που συνήθως εντάσσεται κάτω από την προκαθορισμένη κατηγορία ηλ. μηνυμάτων "Προσφορές"- έχει προστεθεί η επιλογή "Κατάργηση εγγραφής".

Ο χρήστης, κάνοντας κλικ στην επιλογή, δεν οδηγείται στην κλασική σελίδα της οποιασδήποτε εταιρείας βρίσκεται πίσω από ανεπιθύμητα προωθητικά μηνύματα, αλλά απεγγράφεται αυτόματα από την λίστα αποστολής της, κι έτσι αποκλείει την πιθανότητα να λάβει πάλι παρόμοιο email από τον συγκεκριμένο αποστολέα.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωντανή απεικόνιση της ωορρηξίας αποκαλύπτει για πρώτη φορά τρεις διακριτές φάσεις

Τech & Science / Ζωντανή απεικόνιση της ωορρηξίας αποκαλύπτει για πρώτη φορά τρεις διακριτές φάσεις

Αυτή η νέα μέθοδος όχι μόνο αποκαλύπτει τις λεπτομερείς χωροχρονικές πτυχές της ωορρηξίας, αλλά και ανοίγει νέους δρόμους για τη μελέτη των κυτταρικών και μοριακών μηχανισμών που εμπλέκονται στην αναπαραγωγή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εσείς καλά τα γράφετε. Το ίδιο και η google που υλοποιεί. Παρόλα αυτά ενημερωτικά σας λέω ότι το 99,999% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που λαμβάνουμε έρχετε από Zombie υπολογιστές μη ικανούς να ικανοποιήσουν την επιθυμία μας να ξεγραφτούμε από τις λίστες τους. Και για όποιον κατάλαβε.