ΝΑΤΟ: Δεν έχουμε σχέδιο για ενδεχόμενη επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία

ΝΑΤΟ: Δεν έχουμε σχέδιο για ενδεχόμενη επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ δήλωσε σήμερα ότι είναι "ανησυχητική κατάσταση" η κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων στην Κριμαία, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι η βασική του ανησυχία μια επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Αποκάλυψε ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει αλλάξει τη διάταξη των στρατιωτικών του μέσων εξαιτίας της κατάστασης στην Ουκρανία και ότι συνεχίζουν να υποστηρίζουν μια ειρηνική λύση.

Ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ είπε ότι ούτε οι ΗΠΑ ούτε το ΝΑΤΟ έχουν καταρτίσει σχέδια για το πώς θα απαντήσουν στην περίπτωση που η Ρωσία επέμβει στρατιωτικά στην Κριμαία της Ουκρανίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM