Τουρκία: Οι χρήστες «τιτιβίζουν» ακόμη

Τουρκία: Οι χρήστες «τιτιβίζουν» ακόμη Facebook Twitter
1

Σε κλίμα έντονης κριτικής από τα τουρκικά ΜΜΕ έγινε δεκτή η απόφαση του Ερντογάν να απαγορεύσει το Twitter ενώ την ίδια ώρα παρά τα μέτρα, χρήστες κατάφεραν να «τιτιβίσουν», ξεπερνώντας την απαγόρευση. Για να περάσουν το «μπλόκο», οι χρήστες  χρησιμοποίησαν  άλλους servers ή τα δίκτυα VPN.

Ακόμη και η υπηρεσία πελατών του Twitter έδωσε οδηγίες για την παράκαμψη της απαγόρευσης μέσω του text service του δικτύου για τα κινητά.

Τουρκία: Οι χρήστες «τιτιβίζουν» ακόμη Facebook Twitter


«Η απαγόρευση του Ερντογάν καταργήθηκε σε λιγότερο από μία μέρα», σχολίασε στο Twitter ο συντάκτης του κύριου άρθρου της Hurriyet Daily News Μουράτ Γετκίν.

Τουρκία: Οι χρήστες «τιτιβίζουν» ακόμη Facebook Twitter

Όμως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς χρησιμοποίησε το πρωί το Twitter για να κοινοποιήσει το σημερινό του πρόγραμμα.

Πάντως οι αρχές χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία για να «κατεβάσουν» το Τουίτερ, δικαστικές αποφάσεις έπειτα από αγωγές πολιτών για παραβίαση της ιδιωτικότητας από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM
Νέο παραλήρημα Τραμπ: Να ανησυχείτε για τους βιαστές μετανάστες και όχι για τον Πούτιν - Μην γίνουμε Ευρώπη

Διεθνή / Νέο παραλήρημα Τραμπ: Να ανησυχείτε για τους βιαστές μετανάστες και όχι για τον Πούτιν - Μη γίνουμε Ευρώπη

Λίγες μόλις ώρες μετά τη σύνοδο κορυφής στο Λονδίνο για την ασφάλεια της ηπείρου και την Ουκρανία, ο Τραμπ έσπευσε να επισημάνει ότι οι προτεραιότητες είναι αλλού και όχι στον Πούτιν
LIFO NEWSROOM